Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για προσωπικό Καθαριότητας

Η 17η/2018, κατεπείγουσα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας συγκαλείται αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος, που είναι η πρόσληψη προσωπικού Καθαριότητας με δίμηνη απασχόληση.

Ο κατεπείγων χαρακτήρας της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, έγινε γνωστό πως εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις απόρριψης των προσφυγών των 41 εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας, με αποτέλεσμα, από το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, ο Δήμος να στερείται των υπηρεσιών των εργαζομένων αυτών. Το υπόλοιπο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, κατά την οποίαν υπάρχει αυξημένη προσέλευση επισκεπτών και παραθεριστών. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, για την οποία απαιτείται η λήψη σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, επεσήμανε πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα όσον αφορά στην αποκομιδή απορριμμάτων, καθώς οι εργάτες για δίμηνη υπηρεσία θα προσληφθούν άμεσα.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud