Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αποκομιδή τόνων απορριμμάτων από δρόμο πίσω από το Πολυκλαδικό, δίπλα στα παραπήγματα αθιγγάνων

Σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και από τις 9.15 το πρωί, δημοτικοί υπάλληλοι με ομάδα μηχανημάτων του Δήμου Καλαμάτας, αποτελούμενη από φορτωτή, φορτωτάκι (bobcat) και 4 φορτηγά, με εντολή του Δημάρχου προέβησαν σε αποκομιδή μεγάλης ποσότητας απορριμμάτων, πίσω από το πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο.

Η ποσότητα, ανερχόμενη σε πολλούς τόνους, βρισκόταν επί της οδού Ιωάννη Μπούτου και κοντά στη συμβολή της με την Παυσανία Λυκουρέζου, ανατολικά του χώρου όπου αθίγγανοι έχουν ανεγείρει αυθαίρετα παραπήγματα. Τα σκουπίδια είχαν συσσωρευθεί επί μήνες, κάλυπταν χώρο πλάτους περί τα 4 μέτρα και σε μήκος δεκάδων μέτρων, τα δε συνεργεία του Δήμου είχαν αρνηθεί να αποκομίσουν τα απορρίμματα επειδή κάτω από τους σωρούς απλώνονταν καλώδια με τα οποία γινόταν ρευματοκλοπή.

athigganoi-aporrimmata 20

Αφού τα καλώδια αφαιρέθηκαν από τους αθιγγάνους, ο Δήμος Καλαμάτας πήρε τα σκουπίδια και καθάρισε τη γύρω περιοχή, μέχρι τις παρυφές του συνοικισμού παραπηγμάτων αθιγγάνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν αφαιρεθεί (όχι από συνεργεία του Δήμου ή της ΔΕΥΑΚ) μέχρι και κυκλικά καπάκια φρεατίων αποχετεύσεων που βρίσκονται στην Ιωάννη Μπούτου.

athigganoi-aporrimmata 13

Ακολούθως, με νερό από βυτίο του Δήμου πλύθηκε το κατάστρωμα του δρόμου.

athigganoi-aporrimmata 16

Σημειώνεται πως καλώδια ρευματοκλοπής είναι εμφανή πλησίον της συμβολής (δυτικά) της οδού Μπούτου με την οδό Λυκουρέζου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech