Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πρόγραμμα Jessica: Σύσκεψη με εκπροσώπους της Eurobank για εξοικονόμηση ενέργειας στον οδοφωτισμό

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.00, κλιμάκιο της Eurobank, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα Jessica για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, επισκέφθηκε το Δήμο Καλαμάτας και μετέσχε σε σύσκεψη με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, υπό την προεδρία του Δημάρχου. Συζητήθηκε η εξειδίκευση των έργων εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας όσον αφορά στον οδοφωτισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος Jessica, που εκτελείται με τη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Πέραν του περιβαλλοντικού οφέλους, θα προκύπτει και οικονομικό κέρδος για το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και αισθητικές και λειτουργικές θετικές συνέργειες.

Στη σύσκεψη, καθορίσθηκε το χρονοδιάγραμμα ενεργειών και αποσαφηνίσθηκε η προεργασία κάθε πλευράς, για την ένταξη Πράξεων του Δήμου Καλαμάτας στο πρόγραμμα Jessica.

Σημειώνεται πως ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή και οδηγίες για άμεση έναρξη σύνταξης προμελετών. Από τις παρεμβάσεις θα εξαιρεθούν δρόμοι και σημεία των οποίων ο δημοτικός φωτισμός έχει εκσυγχρονισθεί την τελευταία πενταετία (Αριστομένους, κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, Φαρών, οδός Βασιλέως Γεωργίου στο νέο της τμήμα) και θα ενταχθούν περιοχές με δίκτυο οδοφωτισμού παλαιάς και ενεργοβόρου τεχνολογίας. Επισημαίνεται ότι στο πρόγραμμα αυτό είναι δυνατόν να ενταχθούν πέραν των λαμπτήρων και οι ιστοί, καθώς και τα συστήματα τηλεμετρίας και τηλεδιαχείρισης.

meeting_1.JPGmeeting_2.JPGmeeting_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech