Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επίδοση επάθλων από το Δήμαρχο για αφίσες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Ο Δήμαρχος σήμερα επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας και επέδωσε έπαθλα σε μαθητές για τα έργα τους, τα οποία βραβεύθηκαν στο διαγωνισμό δημιουργίας περιβαλλοντικής αφίσας. Ο διαγωνισμός αυτός διεξήχθη το Νοέμβριο του 2014 και οι αφίσες τις οποίες ξεχώρισε η κριτική επιτροπή, έχουν αναρτηθεί στο ΚΠΕ.

Οι βραβευμένες αφίσες δημιουργήθηκαν από το μαθητή Αθανάσιο Πλακιά του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας και από τη μαθήτρια Λουΐζα Σπεντζοπούλου του 2ου Λυκείου Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος επέδωσε σε καθέναν μιαν επιταγή 150 ευρώ, ως συμβολικό έπαθλο, καθώς ο Δήμος αθλοθέτησε αυτές τις βραβεύσεις μετά από αίτημα του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Απευθυνθείς σε μαθήτριες και μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, που παρακολουθούσαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ΚΠΕ, ο Π. Νίκας ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά διότι βοηθούν καίρια το Δήμο στην προσπάθεια για την ανακύκλωση. Με τη βοήθειά τους, καθώς τα παιδιά παροτρύνουν τους μεγάλους, ο Δήμος βρίσκεται στην πανελλαδική πρωτοπορία όσον αφορά στην ανακύκλωση, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει για ορθή περιβαλλοντικά διαχείριση των απορριμμάτων και εξοικονόμηση πόρων.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε πως από του χρόνου, θα αυξηθεί ο αριθμός των βραβείων και το χρηματικό έπαθλο για τις βραβεύσεις περιβαλλοντικής αφίσας.

Vraveio-perivallontikis-afisas_1.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_8.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_9.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_10.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_11.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_12.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_13.JPGVraveio-perivallontikis-afisas_14.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech