Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την προμήθεια press-containers

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας προκήρυξε ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω της πύλης www.promitheus.gov.gr, για την προμήθεια δύο ρυμουλκών και τεσσάρων ημιρυμουλκουμένων με σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων χωρητικότητας 60 m3. Ο προϋπολογισμός δαπάνης είναι 762.600 ευρώ με το ΦΠΑ και προσφορές είναι δυνατόν να υποβληθούν έως τις 12 μ.μ. της 9ης Φεβρουαρίου 2015.

Με τη χρήση press-containers, θα μειωθεί το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων για το Δήμο Καλαμάτας.
Καθένα από τα 4 ημιρυμουλκούμενα θα αποτελείται από υπερκατασκευή, χωρητικότητας σε απορρίμματα 55 – 60 κυβικών μέτρων και από πλαίσιο. Καθεμία υπερκατασκευή θα φέρει κιβωτάμαξα αποθήκευσης απορριμμάτων ορθογωνικής διατομής με οπίσθια θύρα, μηχανισμό συμπίεσης απορριμμάτων με ανεξάρτητη λειτουργία, θυρίδα φόρτωσης των απορριμμάτων στο εμπρόσθιο τμήμα της οροφής και υδραυλικό σύστημα με αυτόνομο πετρελαιοκινητήρα. Με το ρυμουλκό όχημα, στο πλαίσιο του οποίου θα επικάθεται η υπερκατασκευή, θα μεταφέρονται τα αστικά σύμμεικτα απορρίμματα του Δήμου Καλαμάτας στο χώρο επεξεργασίας τους.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το ΥΠΕΚΑ / ΕΠΠΕΡΑΑ και η ωφέλεια για το Δήμο Καλαμάτας θα είναι μεγάλη σε εξιοικονόμηση καυσίμου, προσωπικού, αλλά και στη βελτίωση της διαδικασίας αποκομιδής απορριμμάτων, η οποία θα γίνεται συχνότερα αφού τα απορριμματοφόρα δε θα απασχολούνται για τη μεταφορά προς το χώρο επεξεργασίας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech