Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Προσπάθεια για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 και υποστήριξη από εθελοντές

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάδειξης της Καλαμάτας σε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021, η πόλη δημιούργησε ένα όργανο, το Γραφείο Υποψηφιότητας, στο οποίο ανατέθηκε η διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021. Το Γραφείο Υποψηφιότητας λειτουργεί με ευθύνη της «Φάρις», Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας, μέσω προγραμματικής συμφωνίας με το Δήμο Καλαμάτας και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
 
Διεύθυνση: Αριστομένους 33, Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 3ος όροφος
Τηλ.: 27211 81030
Φαξ: 27211 81035
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ
 
Όσοι θέλουν να εργασθούν εθελοντικά προκειμένου να επιλεγεί η Καλαμάτα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, μπορούν το δηλώσουν ηλεκτρονικά.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας «KALAMATA21» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Ο εθελοντισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μίας Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Οι οικουμενικές αξίες του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της συνεργασίας, της ομαδικότητας και του κοινού οράματος, είναι οδηγός κάθε προγράμματος Εθελοντισμού που εφαρμόζουν οι πόλεις που φιλοξενούν τον Τίτλο.
Οι εθελοντές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση μίας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αλλά η προσφορά τους ξεκινάει πολύ νωρίτερα, στο στάδιο της διεκδίκησης του τίτλου. Η προσφορά τους αυτή, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση στο κοινό όραμα θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Καλαμάτας στη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA21” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά στις δραστηριότητές του, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. 
Οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών, θα καθοριστούν από τους ίδιους και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις, που θα ορίσει το Γραφείο Υποψηφιότητας.
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:
●   Συμπλήρωση αίτησης στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Αριστομένους 33, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας)
●    Συμπλήρωση ηλεκτρονική φόρμας στο παρακάτω link: http://goo.gl/forms/tfT6HZi87m
●    Με αναζήτηση της αίτησης και αποστολή της στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Η υποβολή των αιτήσεων για τον πρώτο κύκλο στελέχωσης του σώματος εθελοντών είναι ανοιχτή μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27211-81030 (09:00-16:00) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech