Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Δήμαρχος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος, ύστερα από πρόσκληση των μαθητριών και των μαθητών. Ο Π. Νίκας, για μία σχολική ώρα, βρέθηκε στο τμήμα Β1, όπου τα παιδιά του έδωσαν γράμματα με τα αιτήματά τους, σε θέματα που αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις για κάθε αίτημα και ακολούθησε διάλογος. Τα παιδιά έθεσαν διάφορα ζητήματα: για παιδικές χαρές σε διάφορα σημεία, για θέματα ανακύκλωσης, για παγκάκια, φανάρια, δημιουργία πεζοδρόμων, γήπεδα κ.ά.

Ο Π. Νίκας δεσμεύθηκε ότι μέχρι το Πάσχα ο Δήμος θα έχει εμπλουτίσει και περιφράξει με ξύλινη περίφραξη τις παιδικές χαρές του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, ενώ θα έχει εγκαταστήσει περίφραξη και στην παιδική χαρά της Φυτειάς (οδός Παναγιώτη Καίσαρη).

Επίσης, ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες ώστε να καθαρισθεί το πεζοδρόμιο της οδού Βασιλέως Γεωργίου από πεσμένους καρπούς ελιάς Καλαμάτας και να κλαδευθούν κατάλληλα αυτά τα δέντρα, όπως και να επισκευασθεί το πεζοδρόμιο στη δυτική είσοδο του Σχολείου (συμβολή Βασιλέως Γεωργίου και Βύρωνος).

Τα παιδιά ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και του έδωσαν ως δώρο πολλές ζωγραφιές.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech