Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Νόμιμες αποφάσεις (3 Δεκεμβρίου 2014)

Νόμιμες κρίθηκαν τέσσερις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και μία του Δημάρχου, ως εξής:

1. Η 511/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση βασικών οδών Καλαμάτας»

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ
 
2. Η 477/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με τροποποίηση της 543/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τη χρήση κοινοχρήστων χώρων επί του πεζοδρόμου της Χρήστου Κουμάντου. Επομένως, ο Κανονισμός Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 543/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, διαμορφώνεται ως ακολούθως:
 
Ι. Από την οδό Αριστομένους μέχρι την οδό Νέδοντος επιτρέπεται η ανάπτυξη εμπορευμάτων ή τραπεζοκαθισμάτων σε ζώνη πλάτους έως 2,20 μ. από την οικοδομική γραμμή των υφιστάμενων κτιρίων (νότια πλευρά)
ΙΙ. Από την οδό Αριστομένους μέχρι την Αναγνωσταρά, επιτρέπεται η ανάπτυξη εμπορευμάτων ή τραπεζοκαθισμάτων σε ζώνη πλάτους έως 2,20 μ. από την οικοδομική γραμμή των υφιστάμενων κτιρίων και από τις δύο πλευρές (βόρεια και νότια). Ο ελεύθερος χώρος προσπέλασης των πεζών ορίζεται στο κέντρο του πεζόδρομου. 
Σε ό,τι αφορά στη σκίαση των παραπάνω χώρων, στις μη μόνιμες κατασκευές και άλλα διακοσμητικά στοιχεία, το ύψος τοποθέτησης εμπορευμάτων επί των προσόψεων κ.λπ. ισχύουν τα αναγραφόμενα στις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 543/2010 προαναφερόμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας «Γενική κανονιστική απόφαση για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων»
 
koumantou
 
3. Η 512/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Καλαμάτας 2014»
 
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
 
4. Η 519/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά στην παράλληλη άσκηση καθηκόντων με την Ελληνική Αστυνομία εκ μέρους του Τµήµατος Αδειών & Ελέγχων της ∆ιεύθυνσης Οικονοµικών του Δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, το Τµήµα Αδειών & Ελέγχων θα ασκεί παράλληλα με την ΕΛ.ΑΣ. και τις κάτωθι αρµοδιότητες:
  • Έλεγχο της τήρησης των όρων στάθµευσης σε θέσεις επισκεπτών, µονίµων κατοίκων και ειδικών θέσεων στάθµευσης, στο σύστηµα ελεγχόµενης στάθµευσης σύµφωνα µε τις κανονιστικές αποφάσεις του ∆ήµου και θα βεβαιώνει τις σχετικές παραβάσεις

sid-stathmou

  • Έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν τη στάση και στάθµευση των οχηµάτων και επιβολή των διοικητικών µέτρων του άρθρου 103 του νόµου 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνοµη στάθµευση οχηµάτων, τροχοφόρων στους πεζοδρόµους, πλατείες, πεζοδρόµια και γενικά σε χώρους που προορίζονται για τέτοια χρήση.

iatropoulou

 
5. Η 357/2014 απόφαση του Δημάρχου σχετικά με τη μετακίνηση του υπαλλήλου Βασιλείου Θεοχάρη του Κωνσταντίνου του Δήμου Καλαμάτας, στο ΝΠΔΔ «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Δήμου Καλαμάτας».
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech