Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ανοιχτή επιστολή προς τα ΜΜΕ για υποστήριξη, ώστε η Καλαμάτα να ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Καλαμάτας και Μεσσηνίας, προκειμένου να συνδράμουν την προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας, ώστε η πόλη να ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, απηύθυνε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Έκτωρ Τσατσούλης.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
 
«Αγαπητοί κύριοι,
Όπως γνωρίζετε η Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021. Για αυτόν το σκοπό, o Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με άλλους φορείς, έχει συστήσει το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” για την σωστή προετοιμασία του Φακέλου Υποψηφιότητας.
Η υπόθεση της διεκδίκησης είναι μία υπόθεση όχι μόνο του Δήμου Καλαμάτας αλλά και ολόκληρης της πόλης. Ο ίδιος ο θεσμός και τα κριτήρια επιλογής αναμένουν τόσο την ευρεία συμμετοχή του κόσμου όσο και τη στήριξη από την επιχειρηματική κοινότητα. Στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου, το Γραφείο Υποψηφιότητας έχει ανάγκη να επικοινωνεί συγκεκριμένες πληροφορίες, μηνύματα και δράσεις του.
Με αυτό το σκεπτικό, σας αποστέλλω σήμερα αυτήν την ανοιχτή πρόσκληση, ζητώντας σας να συνεισφέρετε και εσείς με τον τρόπο σας στη διεκδίκηση του τίτλου.
Ενδεικτικοί τρόποι της συνεισφοράς σας είναι:
 
• Δωρεάν καταχωρήσεις και ανακοινώσεις στα έντυπά σας
• Δωρεάν ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός χρόνος
• Δωρεάν καταχωρίσεις banner στους ιστότοπους των μέσων σας.
 
Επίσης, θα ενδιαφερόμασταν να εξετάσουμε και πιο σταθερές συνεργασίες μαζί σας, όπως η ύπαρξη σταθερής στήλης / χρόνου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, ειδικά αφιερώματα κ.λπ.
Πέρα από την ηθική ικανοποίηση που θα έχετε λόγω της προσφοράς σας στο κοινό όραμα της πόλης, από πλευράς μας θα αναγνωρίσουμε την όποια προσφορά σας μέσω ανάδειξης σας ως Επίσημο Χορηγό Επικοινωνίας, με τα αντίστοιχα προνόμια.
Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας και προσβλέπω σε μία εποικοδομητική συνεργασία με όλους σας».
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech