Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Προβολή του Δήμου Καλαμάτας επί τριήμερο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Προβολή του Δήμου Καλαμάτας στις 27 και 28/2 και την 1/3/2015 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο Δήμων.
Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους τους τοπικούς παράγοντες του χώρου του τουρισμού για συνεργασία, αναφέροντας μάλιστα πως είναι δυνατόν να διατεθεί διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεων της περιοχής μας στους επισκέπτες. Φυσικά, θα είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη παρουσία επαγγελματιών του τόπου μας, ώστε να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις, προκειμένου να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με τους επαγγελματίες επισκέπτες.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 
Σε σχετικό έγγραφο που υπογράφει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Παναγιώτα Ντίντα, αναφέρονται τα ακόλουθα: 
«Σας ενημερώνουμε ότι κατά το χρονικό διάστημα 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί τριήμερη προβολή του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στο κεντρικό Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και στα πλαίσια της προώθησης του εσωτερικού τουρισμού, ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στον τομέα τουρισμού, θα προβάλλει τα θεματικά τουριστικά προϊόντα και τις δυνατότητες που παρέχει η πόλη μας για εναλλακτικό τουρισμό. Στόχος μας είναι η ανάδειξη εμπειριών που ταυτίζονται με τον τόπο μας, η προβολή της Καλαμάτας ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός, ο οποίος διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως είναι, η φυσική ομορφιά συνδυάζοντας το υδάτινο και το ορεινό στοιχείο, ο εναλλακτικός τουρισμός και η παραδοσιακή φιλοξενία.
Επίσης, επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλο το φάσμα επιχειρήσεων και κλάδων της τουριστικής αγοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις προκειμένου να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας με τους επαγγελματίες επισκέπτες. Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας προτείνουμε, σε περίπτωση που επιθυμείτε, να μας αποστείλετε διαφημιστικό υλικό σας, προκειμένου να διατεθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης.
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Τομέα Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας στα τηλέφωνα: 2721025401, 2721086171 και στα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ».
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech