Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Βροχές στην Καλαμάτα / Χιονίζει στον Ταΰγετο

Κακές καιρικές συνθήκες επικρατούν στην περιοχή μας, όπως και σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα. Σε ορεινές περιοχές του Δήμου Καλαμάτας χιονίζει, ενώ στις υπόλοιπες επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και βρέχει κατά διαστήματα.
Σύμφωνα με έγγραφο της Τροχαίας που κοινοποιήθηκε λίγο πριν τις 10.00 σήμερα στο Δήμο Καλαμάτας, εκείνη την ώρα σημειωνόταν χιονόπτωση από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Σπάρτης, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία.
 
Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 
Αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, στην Καλαμάτα ο καιρός προβλέπεται και πάλι άστατος, με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες, με τη χαλαζόπτωση να υπάρχει και πάλι ως πιθανότητα. 
Η θερμοκρασία βρίσκεται σε πτώση και θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4-5 μποφόρ, ενώ κατά τη διάρκεια των καταιγίδων ενδέχεται να εκδηλωθούν άνεμοι τυχαίων διευθύνσεων, με ριπές που θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.
Την πρόβλεψη επιμελήθηκε για το Δήμο Καλαμάτας ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Κώστας Μενούνος (www.meteoclub.gr και http://kalamata.meteoclub.gr/ )
 
taygeti.jpgtouristiko-.jpgtouristiko.jpgvroxi_1.JPGvroxi_2.JPGvroxi_3.JPGvroxi_4.JPGvroxi_5.JPGxalazi.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech