Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Λίγα προβλήματα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Λίγα υπήρξαν τα προβλήματα στο Δήμο Καλαμάτας από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που επικράτησαν τη νύκτα μεταξύ 9 και 10 Φεβρουαρίου 2015. Τα σοβαρότερα ήταν η διατήρηση της συγκοινωνίας στα χωριά του Ταϋγέτου και η ρευματοδότησή τους και πάλι.
Ο Δήμος Καλαμάτας, διά του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας που διαθέτει, απέστειλε ένα JCB στην Αλαγονία για αποχιονισμό, καθώς τα οχήματα ήταν δυνατόν να κινηθούν μόνο μέχρι την πλατεία. Επίσης, έγινε ρίψη αλατιού στους δρόμους των ορεινών Τοπικών Κοινοτήτων.
 
j
 
Υπήρξε, ακόμη, επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική, για πιθανό συντονισμό δράσεων, καθώς και με τον ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ), που αποκατέστησε τη ρευματοδότηση στη γραμμή, η οποία δίδει ηλεκτρικό ρεύμα στα χωριά του Ταϋγέτου. Νωρίς το απόγευμα, απέμενε να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στην Αλαγονία και συγκεκριμένα στο Μαχαλά.
Τέλος, στην επαρχιακή οδό προς Πολιανή κατέπεσε βράχος στο οδόστρωμα και σκόρπισε σε πολλά επιμέρους τμήματα. Ο καθαρισμός επρόκειτο να γίνει από το Δήμο Καλαμάτας το απόγευμα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται πως νωρίς το απόγευμα σήμερα, η συγκοινωνία με τη Σπάρτη μέσω Ταϋγέτου διεξήγετο κανονικά.
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech