Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μακεδόνες φιλοξενούμενοι στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα φιλοξενούνται για ένα τριήμερο δύο ζευγάρια από τη Μακεδονία, ενώ θα έλθει άλλο ένα αργότερα, καθώς ήταν οι τυχεροί κληρώσεως που πραγματοποιήθηκε στην έκθεση Filoxenia στη Θεσσαλονίκη, το Νοέμβριο του 2014. Ο Ιωάννης και η Τριανταφυλλιά Τσούνου και ο Ελευθέριος και η Ανθούλα Ελευθεριάδη επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στην Καλαμάτα.
 
tuxeroi-klirwsis-filoxenia 2
 
Στην τουριστικού περιεχομένου έκθεση Filoxenia 2014 συμμετείχαν επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κλάδου αυτού από τη Μεσσηνία, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Καλαμάτας και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας κληρώθηκαν τρία ταξίδια και φιλοξενία στην Καλαμάτα, για ισάριθμα ζευγάρια, με την υποστήριξη της Astra Airlines, που παρέσχε την αεροπορική μετακίνηση και των ξενοδοχείων της πόλης.
 
tuxeroi-klirwsis-filoxenia 1
 
Ο Ελ. Ελευθεριάδης, με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, προσέφερε στον Π. Νίκα αντίγραφο εξαντλημένου βιβλίου του, για τον σπηλαιολογικό πλούτο της περιοχής αυτής και τον προσκάλεσε να την επισκεφθεί. Η Τρ. Τσούνου ανέφερε πως η Καλαμάτα είναι αγνώριστη προς το καλύτερο, καθώς την είχε πρωτοδεί από κοντά ως εθελόντρια αντιμετώπισης καταστροφών το 1986, με τους σεισμούς.
 
ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Ο Π. Νίκας ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους καλή διαμονή, τους προσέφερε συμβολικά δώρα και τους επεσήμανε τα αισθήματα αγάπης των Μεσσηνίων προς τους Μακεδόνες και τους Θράκες. Επίσης, αναφέρθηκε στην προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Μαρτίου, στο πλαίσιο συνεργασίας των Δήμων Καλαμάτας και Θεσσαλονίκης, με τη συμβολή του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας.
 
tuxeroi-klirwsis-filoxenia_1.JPGtuxeroi-klirwsis-filoxenia_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech