Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολύς κόσμος και κέφι στο Καρναβάλι και στις εκδηλώσεις για την Αποκριά, μεταξύ 13 και 15/2

Από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι την Κυριακή 15 του μήνα, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, με πολύ κέφι και σε ρυθμούς ξέφρενης διασκέδασης, συνεχίσθηκαν το 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. 

 
ΣΤΙΣ 13/2 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
 
Το βράδυ της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Horizon Blu, δόθηκε αποκριάτικο φιλανθρωπικό πάρτι με τη συμμετοχή όλων των σχολών χορού της Καλαμάτας και DJs. Τα έσοδα από την επιτυχημένη εκδήλωση, που είχε τίτλο «Βάλε μπλε και έλα», θα διατεθούν στο Δημοτικό Παντοπωλείο που εξυπηρετεί αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.  
 
blue-party 7
 
ΟΙ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΙ ΦΩΤΙΣΘΗΚΑΝ, ΣΤΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
 
Το Σάββατο 14/2, διοργανώθηκε νυχτερινή παρέλαση με τίτλο «Βαλεντίνοι φωτισθείτε», στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με κατάληξη στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Τα καρναβαλικά γκρουπ, με εκκίνηση από διάφορα σημεία, έφθασαν στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, όπου έγινε μεγάλο πάρτι με μουσική, πυροτεχνήματα και πολύ κέφι.
 
valentinoi 18
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2
 
Το πρωί της Κυριακής 15/2, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου διεξήχθη το δρώμενο «Ο θάνατος του δράκου και το ξύπνημα της άνοιξης», από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, καθώς και παραδοσιακό γαϊτανάκι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας. Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν με λάτιν μουσική.
 
gaitanaki 2
 
Το βράδυ, στις 18.00, πραγματοποιήθηκε αποκριάτικο πάρτι για μεγάλους και παιδιά στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, με κεράσματα και μουσική. 
 
pn 2
 
 
ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΙΖΑΜΠΩ
 
Επίσης, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού, συνεχίσθηκε με αμείωτο ενδιαφέρον η αναζήτηση εκ μέρους των καρναβαλικών γκρουπ των «Μυστικών της πριγκίπισσας Ιζαμπώ».
 
musti
 
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
 
Στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας, την Κυριακή 15/2, με έναρξη στις 16.00, διενεργήθηκε πετυχημένη αποκριάτικη εκδήλωση, που περιελάμβανε ένα σκετς σε κείμενο του Δημήτρη Ψαθά («Οι τρελοί της εποχής») σε αποκριάτικη διασκευή και σκηνοθεσία Αφροδίτης Κουραμπά, αποκριάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ με υπεύθυνο το Γιώργο Τσιλίκα, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας. Ακολούθησε γλέντι και προσφέρθηκε φαγητό.
Ο ουρανός γέμισε αερόστατα φτιαγμένα από μέλη και γείτονες του Β΄ ΚΑΠΗ. 
Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.
 
b-kapi 6
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/kalamatianokarnavali

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech