Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αποφάσεις 22ης/2012 (22-11-2012) Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (472-510)

     ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 22ης/2012

     Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, 08:00 μ.μ.

 

 

 

ΑΡ. ΑΠΟΦ.

ΑΡ. ΘΕΜ.

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Θ Ε Μ Α Τ Ο Σ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

472/2012_ΔΣ

 

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση τμήματος παραλιακής ζώνης Καλαμάτας», έγκριση της μελέτης του έργου αυτού και υποβολή πρότασης για την χρηματοδότησή του.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΚΑΤΑ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνονται η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης, η μελέτη του έργου προϋπολογισμού 1.555.842,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και η υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ ή σε άλλο σχετικό πρόγραμμα για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

473/2012_ΔΣ

 

Διοργάνωση Έκθεσης Κειμηλίων των Βαλκανικών Πολέμων.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η διοργάνωση της έκθεσης και η διάθεση πίστωσης 1.500,00 €, πλέον ΦΠΑ, για την κάλυψη εξόδων διοργάνωσης και διεξαγωγής αυτής, σύμφωνα με την εισήγηση του Γραφείου Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Εθιμοτυπίας.

474/2012_ΔΣ

 

Συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στο Διεθνές Πρόγραμμα «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» για το έτος 2013.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ} & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, ΚΑΤΑ ο κ. ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ) εγκρίνεται η συμμετοχή του Δήμου για τις ακτές «Ανάστασης» και «Μ. Μαντίνειας», σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

-

  1. 1.

Λειτουργία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας ¨ΦΑΡΙΣ¨.

Διεξάγεται διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας κατατίθενται απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις για τη λειτουργία της επιχείρησης και των σχολών της.

 

 

 

Στο σημείο αυτό το Σώμα αποδέχθηκε όπως τα υπ’ αριθμ. 39, 24, 21, 9, 11, 32, 33, 34, 17 & 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν σε Τοπικές Κοινότητες προταθούν της σειράς τους λόγω της παρουσίας των Προέδρων Συμβουλίων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων.

475/2012_ΔΣ

39.

Καθορισμός αριθμού αδειών υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου και στάσιμου) που θα χορηγηθούν το έτος 2013.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και οι παρόντες Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται:

α) η μη χορήγηση νέων αδειών για πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, είτε τύπου Α΄, είτε τύπου Β΄, για το έτος 2013,

β) ο καθορισμός των προτεινόμενων από τις Τοπικές Κοινότητες θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 102/2012 απόφασή της,

σύμφωνα με την πρόταση του Τμήματος Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

476/2012_ΔΣ

24.

Σύναψη χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος με σκοπό την παραχώρηση στο Δήμο Καλαμάτας περιουσιακών στοιχείων του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η σύναψη χρησιδανείου για την παραχώρηση στο Δήμο Καλαμάτας ενός οικοπέδου με τις εντός αυτού κτηριακές εγκαταστάσεις για χρήση πολιτιστικού κέντρου και ενός αγροτεμαχίου για επέκταση του νεκροταφείου, σύμφωνα με την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Μπούχαλη Δημητρίου.

 

477/2012_ΔΣ

21.

Ανταλλαγή ιδιοκτησιών για τη διαπλάτυνση κοινοτικής οδού εντός οικισμού Πηδήματος (θέση Λουπινάρα).

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η ανταλλαγή ιδιοκτησιών της Τοπικής Κοινότητας Πηδήματος και της κας Κορομηλά Αλεξάνδρας για τη διαπλάτυνση κοινοτικής οδού, όπως προτείνεται από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πηδήματος.

478/2012_ΔΣ

9.

Έγκριση μη απαίτησης απαλλοτριώσεων για τις ανάγκες κατασκευής του έργου «Ανάπλαση πεζοδρομίων Αγ. Νικολάου κεντρικής οδού & Πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τ.Κ. Λαδά του Δήμου Καλαμάτας».

ΟΜΟΦΩΝΑ διαπιστώνεται ότι δεν απαιτείται η κήρυξη απαλλοτριώσεων για τις ανάγκες του έργου, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

479/2012_ΔΣ

11.

Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης Άνω Μαχαλά Αλαγονίας».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται ο 1ος ΑΠΕ, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

-

32.

Παραχώρηση κτιρίου και προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Πηδήματος στο Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πηδήματος, για τη στέγαση και την ανάπτυξη διαφόρων δραστηριοτήτων του.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

480/2012_ΔΣ

33.

Παραχώρηση δωρεάν χρήσης, για ένα έτος, μίας ισόγειας αίθουσας του Κοινοτικού Καταστήματος Λεϊκων, στο Σύλλογο Γονέων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Λεϊκων για τη λειτουργία Εικαστικού Εργαστηρίου.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η παραχώρηση όπως προτείνεται από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Λεΐκων και σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας & Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Οικονομικών.

481/2012_ΔΣ

34.

Παραχώρηση χώρου δημοτικού πάρκου Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου στον Πολιτιστικό Σύλλογο ¨ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ¨ για τη δημιουργία κιοσκιού προς εξυπηρέτηση των αναγκών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η παραχώρηση όπως προτείνεται από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου.

482/2012_ΔΣ

17.

Προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας και οδού δ.δ. Πλατέος» Δήμου Καλαμάτας, πρώην Δήμου Αρφαρών.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΠΛΑΤΕΟΣ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.

483/2012_ΔΣ

18.

Προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας και οδού δ.δ. Πηδήματος» Δήμου Καλαμάτας, πρώην Δήμου Αρφαρών.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

-

  1. 2.

Έγκριση υπ΄ αριθμ. 51/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2011, του νομικού προσώπου.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

484/2012_ΔΣ

  1. 3.

Έγκριση υπ΄ αριθμ. 53/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. Κτηματικής Καλαμάτας - Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία αφορά στην τροποποίηση του προϋπολογισμού, οικον. έτους 2012, της εταιρείας.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨)

Β. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

485/2012_ΔΣ

  1. 4.

Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας για τον καθορισμό χώρου ανέγερσης Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ} & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η τροποποίηση και συγκεκριμένα α) η αλλαγή χρήσης χώρου παλαιού στρατοπέδου από χώρο για δημοτικό στεγαστικό πρόγραμμα σε χώρο ανέγερσης Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και β) η αλλαγή συντελεστή κάλυψης από 0,5 σε 0,6, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 99/2012 απόφασή της, σύμφωνα με την πρόταση του Τμήματος Τοπογραφικών & Πολεοδομικών Εφαρμογών και Χωροταξίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

486/2012_ΔΣ

  1. 5.

Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 1268 του Ρ.Σ. Καλαμάτας.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ}, ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ και οι σύμβουλοι οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η τροποποίηση, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 100/2012 απόφασή της, σύμφωνα με την πρόταση του Τμήματος Τοπογραφικών & Πολεοδομικών Εφαρμογών και Χωροταξίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

487/2012_ΔΣ

  1. 6.

Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Καλαμάτας στο Ο.Τ. 635 ως προς τη θέση της οικοδομικής γραμμής στη νότια πλευρά αυτού.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ όλοι οι παρόντες σύμβουλοι εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ ο οποίος δηλώνει ΛΕΥΚΟ) εγκρίνεται η τροποποίηση, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 101/2012 απόφασή της, σύμφωνα με την πρόταση του Τμήματος Τοπογραφικών & Πολεοδομικών Εφαρμογών και Χωροταξίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

488/2012_ΔΣ

  1. 7.

Έγκριση 3ου συγκριτικού πίνακα και συμβατικής αμοιβής για την μελέτη «Ολοκλήρωση   Πράξεων Εφαρμογής Δήμου Καλαμάτας».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται ο 3ος συγκριτικός πίνακας και η συμβατική αμοιβή της μελέτης, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Τοπογραφικών & Πολεοδομικών Εφαρμογών και Χωροταξίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

489/2012_ΔΣ
  1. 8.

Έγκριση συμβατικής αμοιβής μελέτης «Πολεοδομική Μελέτη (Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη – Πράξη Εφαρμογής) της Περιοχής ¨Κηπούπολη¨ Δήμου Καλαμάτας».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ} & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται ο προϋπολογισμός και η συμβατική αμοιβή της μελέτης, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Τοπογραφικών & Πολεοδομικών Εφαρμογών και Χωροταξίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

Γ. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

490/2012_ΔΣ

10.

Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 363/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για αλλαγή θέσεων υπόγειων κάδων λόγω εμποδίων στο υπέδαφος.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η τροποποίηση που αφορά στην αλλαγή θέσεων των υπόγειων κάδων, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 97/2012 απόφασή της, σύμφωνα με την πρόταση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων & Συντήρησης Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και όπως τελικά συμπληρώθηκε με την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Ριζά Χρίστου.

491/2012_ΔΣ

12.

Έγκριση 2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση και συντήρηση δρόμων στην περιοχή Τελωνείου Καλαμάτας».  

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται ο 2ος ΑΠΕ, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

492/2012_ΔΣ

13.

Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανέγερση 10ου και 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας».  

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ} & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται ο 1ος ΑΠΕ και το 1ο ΠΚΤΜΝΕ, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

493/2012_ΔΣ

14.

Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας (Β΄& Γ΄ Φάση και τμήμα Α΄ Φάσης) – Πλατεία Υπαπαντής».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η παράταση με καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μελέτης την 16/01/2013, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

494/2012_ΔΣ

15.

Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Ανάπλαση τμήματος Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας (Γ΄ Φάση)».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η παράταση προθεσμίας μέχρι 13/03/2012, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

495/2012_ΔΣ

16.

Πρωτόκολλο Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή στέγης στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Αυτισμό και επισκευή υπόστεγου στο κτίριο της οδού Θουκιδίδου».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ {εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ} & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ ο κ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ και οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.

496/2012_ΔΣ

19.

Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Διάνοιξη και κατασκευή περιφερειακού δρόμου βόρειας γειτονιάς από συνοικία Πλακωτά έως Λαγκάδα Λεϊκων και δευτερεύοντες δρόμοι».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ όλοι οι παρόντες σύμβουλοι εκτός του κ. ΦΑΒΒΑΤΑ ο οποίος δηλώνει ΛΕΥΚΟ) απορρίπτεται η ένσταση, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, Συντήρησης & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και για τους λόγους που αναφέρονται σ’ αυτή.

-

20.

Περί ενστάσεως αναδόχου του έργου «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Καλαμάτας», που αφορά στην ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας των οδών Κροντήρη και Αριστομένους.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ

δ. ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

497/2012_ΔΣ

22.

Επί προμήθειας κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης 1.100 λίτρων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η επιβολή επιπτώσεων στην ανάδοχο εταιρεία με παρακράτηση ποσοστού 5% επί της συμβατικής αξίας του παραδοθέντος υλικού, σύμφωνα με την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Καμβυσίδη Ιωάννη.

Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

498/2012_ΔΣ

23.

Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Δήμου Καλαμάτας για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολικών Μονάδων με το ποσό των 133.852,04 € (Γ΄ Δόση έτους 2012).

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η επιχορήγηση με το συνολικό ποσό των 133.852,04 € το οποίο κατανέμεται ανά Σχολική Επιτροπή ως εξής:

  1. 1.Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 68.852,04 €,
  2. 2.Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 65.000,00 €,

σύμφωνα με την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

499/2012_ΔΣ

25.

Διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς – χρηματικούς καταλόγους.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η διαγραφή σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Αντιδημάρχου κ. Μπούχαλη Δημητρίου και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

500/2012_ΔΣ

26.

Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η επιστροφή σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών.

501/2012_ΔΣ

27.

Εγγραφή του Δήμου Καλαμάτας ως συνδρομητή στο περιοδικό ΕΛΙΑ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΟΜΟΦΩΝΑ

502/2012_ΔΣ

28.

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού, οικον. έτους 2012, Δήμου Καλαμάτας.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΚΑΤΑ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η τροποποίηση σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Τμήματος Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Διοικητικών, των Τμημάτων Λογιστηρίου, Προμηθειών & Αποθήκης και Δημοτικής Περιουσίας & Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Οικονομικών και της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

503/2012_ΔΣ

29.

Οικονομική ενίσχυση φορέων και εκδηλώσεων.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνονται τα εξής:

  1. 1.Η αγορά δέκα (10) αντιτύπων του βιβλίου «Το ταξίδι του Ίκαρου».
  2. 2.Η αγορά είκοσι (20) αντιτύπων του βιβλίου «Παραδοσιακά επαγγέλματα και συνήθειες».
  3. 3.Η επιχορήγηση του Συλλόγου Κρητών Μεσσηνίας «Ο Ψηλορείτης» με το ποσό των 400,00 €.
  4. 4.Η συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση, με την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, εκδήλωσης για την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» και η διάθεση πίστωσης 2.000,00 €, πλέον ΦΠΑ, για την κάλυψη εξόδων αυτής.

ΣΤ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

504/2012_ΔΣ

30.

Έγκριση κανονισμού:

α) λειτουργίας ιστοσελίδας intranet

β) ηλεκτρονικής διακίνησης αλληλογραφίας

γ) λειτουργίας ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται ο κανονισμός όπως αυτός συντάχθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιόπουλο Αθανάσιο.

505/2012_ΔΣ

31.

Καταχώρηση Δήμου Καλαμάτας στα social media (facebooktwitter).    

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η καταχώρηση σύμφωνα με τον κανονισμό που συντάχθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιόπουλο Αθανάσιο.

506/2012_ΔΣ

35.

Χορήγηση άδειας λειτουργίας μικτού καταστήματος ¨Καφετέρια – Επιχείρηση προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου¨.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η χορήγηση άδειας στους:

  1. 1.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ, Ακρίτα & Σανταρόζα 41 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ και
  2. 2.ΞΥΠΟΛΙΤΟ ΠΑΥΛΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, 4η παρ. Καλλιπατείρας 77 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ,

σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Ελέγχων & Τήρησης Λειτουργίας Καταστημάτων & Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.

507/2012_ΔΣ

36.

Μετακινήσεις Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται οι μετακινήσεις του κ. Δημάρχου α) στις 23/10/2012 στην Αθήνα (ΚΕΔΕ), β) στις 29/10/2012 στην Αθήνα (ΥΠΕΣ & Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), γ) στις 02/11/2012 στην Αθήνα (ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ, Γ.Γ. Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής, Γ.Γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ΚΕΔΕ), δ) στις 13/11/2012 στο Ναύπλιο (Επιτροπή Παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνια Νησιά 2007 - 2013¨), ε) στις 15/11/2012 στην Αθήνα (ΥΠΕΚΑ) και στ) στις 20/11/2012 στην Αθήνα (ΕΕΤΑΑ και ΥΠ. ΑΓΡΟΤ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ).

Ζ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

508/2012_ΔΣ

37.

Εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα 2012».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨& ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνονται:

  1. 1.η διοργάνωση των εκδηλώσεων και η διάθεση συνολικής πίστωσης μέχρι του ποσού των 16.694,25 € για το σκοπό αυτό,
  2. 2.η ανάθεση της οργάνωσης και προβολής των εκδηλώσεων στη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας ¨ΦΑΡΙΣ¨ αντί ποσού 9.194,25 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,
  3. 3.η ανάληψη εκ μέρους του Δήμου της δαπάνης 7.500,00 € για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων,

σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ¨ΦΑΡΙΣ¨ κ. Μπασακίδη.

Η. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

-

38.

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Διάστασης Κοινωνικής Επιχείρησης και Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ ¨ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.¨ για την υλοποίηση του προγράμματος ¨Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου¨ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού¨.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ

509/2012_ΔΣ

40.

Συμπλήρωση της 595/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας που αφορά το πρόγραμμα «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτίρια».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η συμπλήρωση του αποφασιστικού μέρους της υπ’ αριθμ. 595/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας με τη φράση «αποδέχεται τους όρους της πρόσκλησης», σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

510/2012_ΔΣ

 

Έκδοση ψηφισμάτων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ οι οποίοι υποστηρίζουν δικό τους ψήφισμα) εγκρίνεται η έκδοση ψηφίσματος κατά της διαθεσιμότητας υπαλλήλων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν εγκρίνεται η έκδοση ψηφίσματος κατά της αύξησης στο φόρο καπνού και τσιγάρων που θα πλήξει την τοπική καπνοβιομηχανία (ΥΠΕΡ της έκδοσης οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης δεν πήραν μέρος και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨).

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν εγκρίνεται η έκδοση ψηφίσματος κατά των πολεμικών δολοφονικών επιθέσεων του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας (ΥΠΕΡ της έκδοσης οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ενώ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ δεν πήραν μέρος).

Καλαμάτα 26 Νοεμβρίου 2012

 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

 

Ανδρέας Γουρδέας

Ακριβές Αντίγραφο

Καλαμάτα 26 Νοεμβρίου 2012

Για τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου

  

Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech