Επίδοση επιταγών από το Δήμαρχο σε μαθήτριες που διακρίθηκαν

Τις επιταγές που αντιστοιχούν στα βραβεία τα οποία απέσπασαν κατά το διαγωνισμό ζωγραφικής σχετικά με το περιβάλλον, που διεξήχθη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, επέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος σε μαθήτριες σχολείων της Καλαμάτας.

Μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ο Δήμος Καλαμάτας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε στην αθλοθέτηση των χρηματικών βραβείων, τα οποία συνολικά ανέρχονται σε 300 ευρώ. Ο Δήμαρχος επέδωσε σήμερα τις επιταγές που αντιστοιχούν στα βραβεία στις μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας Αικατερίνη Τζώρτζη, Ελένη Σκαρπαλέζου και Αμαλία Θεολόγου, καθώς και στη μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλαμάτας Δήμητρα – Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά, τα συνεχάρη για τις καλλιτεχνικές τους επιδόσεις και τους υπενθύμισε τη μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης, που θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμάτας την άνοιξη και στην οποία θα έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να εκφρασθούν καλλιτεχνικά.

vraveia.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση