Στη Μικρή Μαντίνεια: αποκαλυπτήρια προτομών ζεύγους Παναγιώταρου και Γιορτή Λαδιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρής Μαντίνειας «Μαντιναίοι», η Τοπική Κοινότητα και ο Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Μικρής Μαντίνειας διοργανώνουν Γιορτή Λαδιού, το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησής του «Φάρις». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο και θα ξεκινήσει στις 20.30. Θα προσφερθούν εδέσματα φτιαγμένα με ελαιόλαδο σε μεγάλη ποικιλία, ενώ θα μετάσχουν ο Χορευτικός Όμιλος «Λεύκιππος» και η Χορευτική Ομάδα Μικρής Μαντίνειας.
Πριν τη Γιορτή Λαδιού, στις 19.30, ο Δήμος Καλαμάτας, το Δ.Σ. του Κληροδοτήματος και η Τοπική Κοινότητα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους δωρητές Βασίλειο και Ευδοκία Παναγιώταρου. Στον περίβολο του κεντρικού κτηρίου που κατέλιπαν οι δωρητές, θα τελεσθεί τρισάγιο στη μνήμη τους και κατόπιν θα πραγματοποιηθούν αποκαλυπτήρια των προτομών τους, με σύντομη ομιλία από το Δήμαρχο.
 
20120723_mantineia_3_Small.jpgpanagiwtarou.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση