Προχωρούν τα αθλητικά έργα

Χθες, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος μετέβη στην Αθήνα και υπέγραψε μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προγραμματική σύμβαση για το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή (retopping) Στίβου Δημοτικού Σταδίου Δήμου Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 230.000 € με ΦΠΑ. Το 30% θα καταβληθεί από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Π. Νίκας συζήτησε με τον Υφυπουργό για την κατασκευή δύο προπονητηρίων και μέχρι το τέλος του μήνα θα αποσταλεί από το Δήμο Καλαμάτας η μελέτη για την κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων, του πρώτου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (συνεχόμενου με το Κλειστό Γυμναστήριο και ανατολικά αυτού) και του δεύτερου, μικρότερου, στο γήπεδο Άριος.
Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018, τόνισε ότι ακόμα και εάν δεν χρηματοδοτηθεί η κατασκευή των προπονητηρίων ή χρηματοδοτηθεί μερικώς, ο Δήμος θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται, διότι πρόκειται για εγκαταστάσεις εξόχως αναγκαίες για τον αθλητικό κόσμο της Καλαμάτας.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση