Τα Παιχνίδια της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ και η Νυχτερινή Παρέλαση

Πολύ επιτυχημένα υπήρξαν, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, η κατάληξη των Παιχνιδιών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 και η Νυχτερινή Παρέλαση, το βράδυ της επομένης.

Στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, το βράδυ της Παρασκευής, διοργανώθηκε πάρτι με ποτά και καρναβαλική μακαρονάδα, την οποίαν ετοίμασε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Χορεύετε;» και αποτέλεσε την επισφράγιση των Παιχνιδιών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που γεμάτα γρίφους και κέφι απασχόλησαν τα πληρώματα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού για 3 εβδομάδες. Ο Δημήτρης Γιαννακέας ήταν DJ και την εκδήλωση παρουσίασε ο Παναγιώτης Δραγκιώτης.
Το Σάββατο 9 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε η νυχτερινή παρέλαση, με τη συμμετοχή των γκρουπ του Καρναβαλιού, γεμάτων κέφι και ζωντάνια, καθώς και πλήθους κόσμου, η οποία ξεκίνησε από τα «Ουζάκια» και κατέληξε στο Ιστορικό Κέντρο, όπου ακολούθησε ξεφάντωμα! Την παρουσίασαν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα, με guest το Σωτήρη Γεωργούντζο και DJ τον Kosto και τον George Chantzis.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση