Συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη παρεχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος στο τηλεοπτικό δίκτυο Euro Channel της Θεσσαλονίκης, για την καθημερινή εκπομπή Lifestyle, η οποία μεταδίδεται και από άλλα 7 περιφερειακά δίκτυα, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία.
 
Τα στελέχη του Euro Channel Τάσος Λεοντιάδης, Χρήστος Γιασκουλίδης και Στέλλα Λεοντιάδου βρίσκονται στην Καλαμάτα για την προβολή της περιοχής μας, φιλοξενούμενοι από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – τα συνόδευε ο πρόεδρός του Ανδρέας Ζαγάκος – σε συνεργασία με την εταιρεία Astra Airlines, η οποία εκτελεί την αεροπορική συγκοινωνία μεταξύ Θεσσαλονίκης και Καλαμάτας.
 
Ο Δήμαρχος απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων, ανέδειξε τις ομορφιές, τον ιστορικό πλούτο, το πολιτισμικό αποτύπωμα, τη γαστρονομική κουλτούρα της Καλαμάτας, αλλά και το δυναμισμό της πόλης ως κέντρου της νότιας Πελοποννήσου, προβάλλοντας προφανείς και λιγότερο γνωστούς λόγους για να την επισκεφθούν οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδος.

thes-kanali.JPGthes-kanali_1.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση