Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου σε ορκωμοσίες Δημάρχων

Στην ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αριστείδη Σταθόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας, που πραγματοποίηθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά, παρευρέθη ο Δήμαρχος, ο οποίος σε χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Σταθόπουλο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αυτή τη φορά στην αυτοδιοίκηση.

Σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου και ώρα 20.00, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου θα μεταβεί στην Κυπαρισσία, για την ορκωμοσία του νεοκλεγέντος Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλλίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κυπαρισσίας, ενώ αύριο Τρίτη και ώρα 19.00, θα μεταβεί στη Σπάρτη για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ευάγγελου Βαλιώτη και της νέας δημοτικής αρχής της Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Τέλος, την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 19.00, σειρά έχει ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής και η νέα δημοτική αρχή να ορκιστούν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

 

stathopoulos-orkwmosia.JPGstathopoulos-orkwmosia_1.JPGstathopoulos-orkwmosia_2.JPG

Search