Συναυλία και τάνγκο στο Δημοτικό Ωδείο την Κυριακή 14/12/2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, συναυλία με δύο τελειόφοιτους σπουδαστές, την Ευτυχία Δημητρακοπούλου (τάξη φλάουτου της Βίκης Βασιλειάδη) και τον Βαγγέλη Χάμριστσακ (τάξη τρομπονιού του Σπύρου Φαρούγγια), με την καθηγήτρια του Ωδείου Μαρία Παπαπετροπούλου να συνοδεύει στο πιάνο. Ευχάριστη νότα της βραδιάς υπήρξε η απόδοση χορού τάνγκο.
Η εκδήλωση, που οργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων των Σπουδαστών των Σχολών της «Φάρις», αποτελούσε συνέχεια του κύκλου «Χειμωνιάτικο Ταξίδι» και ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Κωνσταντινίδη / Κώστα Γιαννίδη, καθώς φέτος κλείνουν 30 χρόνια από το θάνατό του.
Οι μουσικοί συντελεστές ήσαν: Ευτυχία Δημητρακοπούλου, φλάουτο και φωνή, Βαγγέλης Χάμριστσακ, τρομπόνι και Μαρία Παπαπετροπούλου, πιάνο. Χόρεψαν η Ελευθερία Μπαζίγου και ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.
 
wdeio-tango_1.jpgwdeio-tango_2.jpgwdeio-tango_3.jpgwdeio-tango_4.jpgwdeio-tango_5.jpg
 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση