Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες & Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Τα ΚΔΑΠ διοργάνωσαν δράση για την εμπέδωση του σεβασμού προς το πολιτιστικό περιβάλλον με θέμα μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τα πέντε ΚΔΑΠ (7ο,8ο,9ο,14ο,Βέργα), της Κ.Ε. Φάρις.

Τα ΚΔΑΠ της Κ.Ε. Φάρις πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:15 μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες» στο ΚΔΑΠ του 8ο Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.

Τα παιδιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς προετοίμασαν και παρουσίασαν μια παράσταση αποτελούμενη από τραγούδια, θέατρο και χορευτικά. Στην παράσταση ενεργή συμμετοχή είχε και η τρίτη ηλικία με απώτερο σκοπό την συνένωση μικρών και μεγάλων επάνω στην σκηνή και στόχο τη δημιουργία κοινών εμπειριών. Μετά το πέρας της παράστασης μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια σε όλους τους γονείς, καθώς και κεράσματα.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας διοργανώσαν δράση για την εμπέδωση του σεβασμού προς το πολιτιστικό περιβάλλον με θέμα μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από τα 7 ΚΔΑΠ (1ο,6ο,21ο,Αρφαρα,Θουρίας, Ασπροχώματος και Λαιίκων), του Δήμου Καλαμάτας.

Τα ΚΔΑΠ πραγματοποίησαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:15 μια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 1ο Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση ήταν βασισμένη στα ήθη και στα έθιμα μας ανά περιοχές της Ελλάδος.

Περιείχε μουσική, τραγούδια, χορούς και ένα θεατρικό.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές να αναβιώσουν τα ήθη και έθιμα μας και να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech