Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ομάδα μαθητών από τη Δ΄ τάξη του 6ου Δημοτικού στο Δημαρχείο

Ομάδα μαθητριών και μαθητών από τη Δ΄ τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, με τη δασκάλα Νέλλη Γιαννακάκη, επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Τα παιδιά ζήτησαν και πήραν από τον Π. Νίκα πληροφορίες για το κτήριο του Δημαρχείου, καθώς πραγματοποιούν έρευνα για τα παλιά κτήρια της πόλης.
Ο Δήμαρχος μίλησε, επίσης, στα παιδιά για τα πολλά διατηρητέα κτήρια της Καλαμάτας, ορισμένα από τα οποία καταρρέουν, καθώς το κράτος δεν δίδει κίνητρα στους ιδιοκτήτες τους για να τα αποκαταστήσουν.
 
6odimotiko-st-taksi 2
 
Γνωστοποίησε, ακόμη, στις μαθήτριες και τους μαθητές πως γύρω στο καλοκαίρι θα μετακομίσουν όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου στο νέο Δημαρχείο (παλιό Νοσοκομείο). Το ιστορικό κτήριο της οδού Αριστομένους 28 θα παραμείνει όμως σε λειτουργία, καθώς στο ισόγειό του θα στεγάζεται το ΚΕΠ και το Τμήμα Αδειών και Ελέγχων, ενώ ο 1ος όροφος θα διατεθεί για τις λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
6odimotiko-st-taksi_1.JPG6odimotiko-st-taksi_2.JPG6odimotiko-st-taksi_3.JPG6odimotiko-st-taksi_4.JPG6odimotiko-st-taksi_5.JPG6odimotiko-st-taksi_6.JPG6odimotiko-st-taksi_7.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech