Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συγκέντρωση για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Από τους φορείς που υποστηρίζουν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, οργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουλίου συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας μετέβησαν εν σώματι από το Δημαρχείο στο χώρο της συγκέντρωσης, στην οποία ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πάνος Καζάκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτας).
Ο Δήμαρχος, χαιρετίζοντας τους συγκεντρωθέντες, τόνισε – μεταξύ άλλων – πως «την Κυριακή κρίνεται το ευρωπαϊκό μας μέλλον». Επεσήμανε, δε, πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περίκλειστο κράτος».
Ο Π. Νίκας υπογράμμισε το γεγονός πως έχουν γίνει λάθη σε όλα τα επίπεδα, όμως αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει στην ακύρωση της ευρωπαϊκής μας πορείας. Είπε ακόμη πως η νεολαία έχει δίκιο να διαμαρτύρεται, αλλά ελπίδα υπάρχει μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.
Ανέφερε, ακόμη, πως η παραμονή μας στην Ευρώπη είναι αναγκαία διότι ελλοχεύουν και εθνικοί κίνδυνοι.
Ο Δήμαρχος χαιρέτισε τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση ανθρώπων από διάφορα κόμματα, επεσήμανε την ανάγκη ενότητας κι έκλεισε λέγοντας: «Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι γίνει την Κυριακή το βράδυ».

a_Medium.JPGb_Medium.JPGc_Medium.JPGd_Medium.JPGe_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech