Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συναυλία των Πλιάτσικα και Μηλιώκα στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Κάστρου

Με φόντο το φεγγάρι, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Κάστρου, σε μια ατμόσφαιρα μοναδική, το κοινό της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια υπέροχη συναυλία με το Φίλιππο Πλιάτσικα και το Γιάννη Μηλιώκα, χθες, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2015.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συνάντησε το χιούμορ και το μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε ένα μουσικό συνδυασμό που χάρισε κέφι, ευχαρίστηση, χαμόγελα, αλλά και προβληματισμό.
Επρόκειτο για μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια από το 1989 έως σήμερα: μουσικές και λόγια που χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους, εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών, από την εποχή των «Πυξ Λαξ» και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, όπως: «Μοναξιά μου Όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό Ροκ» και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις, χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.
Επαληθεύτηκε, με τον τρόπο αυτό, ο καταιγιστικός Γιάννης Μηλιώκας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που πρέπει να χαρίσει μια όμορφη βραδιά σε εκατοντάδες ανθρώπους, που περνούν δύσκολα και πώς θα κάνει το κοινό να ξεχάσει τη δύσκολη καθημερινότητα, πολύ εύστοχα απάντησε: «Μέχρι τώρα τραγουδούσαν οι ωραίοι, τώρα θα τραγουδήσουν οι γενναίοι».

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech