Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Τουριστικοί Λιμένες, Μαρίνες»

Ο Δήμος Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο συμμετέχουν με τριμελή αντιπροσωπεία στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Τουριστικοί Λιμένες, Μαρίνες», το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 12 έως και τις 14 Οκτωβρίου, από το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο διεξάγεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας,Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού της Ελλάδος καθώς και του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου. Στη διοργάνωση συμμετέχουν το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας.

Αντικείμενο του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση των σύγχρονων δεδομένων στο χώρο των επιστημών και των τεχνολογιών που σχετίζονται με τις μαρίνες και τις λοιπές εγκαταστάσεις εξυπηρετήσεως σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα και την Κύπρο, την έρευνα, τον σχεδιασμό, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρώτη θεματική ενότητα αφορά στο σχεδιασμό και την κατασκευή μαρίνων και λιμενικών εγκαταστάσεων για σκάφη αναψυχής, η δεύτερη σε ζητήματα χωροθέτησης, υλοποίησης και αξιοποίησης, ενώ η τρίτη θεματική ενότητα στην ανάπτυξη και λειτουργία των τουριστικών λιμένων, στη διαχείριση και τα οικονομικά, η δε τέταρτη αφορά στο ρόλο των τουριστικών λιμένων στον θαλάσσιο τουρισμό.

Η τριμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο  «Τουριστικοί Λιμένες, Μαρίνες» αποτελείται από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Χαράλαμπο Βγενή, την Αθηνά Ξανθάκη, μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και το Δημήτρη Θωμόπουλο, μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.

port_Aerial_view_Kalamata.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech