Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Π. Νίκας: υπέρ των αγροτών, έκκληση να απελευθερώσουν τους δρόμους

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι απολύτως κατανοητά τα αιτήματα, κανένας δεν λέγει ότι έχουν άδικο» οι αγρότες, αλλά απηύθυνε έκκληση να απελευθερώσουν τους δρόμους, διότι προκύπτουν πολύ σοβαρές δυσλειτουργίες.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Ως γόνος αγροτικής οικογένειας είμαι με τους αγρότες, είμαι με τα αιτήματά τους, κατανοώ απολύτως τον αγώνα τον οποίο κάνουν, αλλά πρέπει να απελευθερώσουν τους δρόμους.

Τα πλήγματα αυτή τη στιγμή, τα οποία υπάρχουν, είναι σοβαρότατα και εναντίον συμπολιτών, εναντίον παραγωγικών τάξεων, εναντίον απλών ανθρώπων. Θα φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Δεν μπορεί να μην πηγαίνομε στο Νοσοκομείο άνετα, δεν είναι δυνατόν να μην ασκούνται οι δραστηριότητες που πρέπει να ασκηθούν από τον κάθε πολίτη, δεν είναι δυνατόν μια πόλη 100.000 κατοίκων – τόσο κόσμο έχει η Καλαμάτα τις καθημερινές, έρχονται απ’ όλες τις περιοχές - να μην μπορεί να λειτουργήσει. Είναι ζήτημα που συνδέεται με την οικονομία σχεδόν ολόκληρου του πληθυσμού.

Παρακαλώ να ανοίξουν οι δρόμοι, διότι όλοι έχουμε δικαιώματα στην ελευθερία και στην κίνηση. Είναι απολύτως κατανοητά τα αιτήματα, κανένας δεν λέγει ότι έχουν άδικο, αλλά το θέμα αυτό πρέπει να λήξει. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και σε τεράστιες δυσκολίες, δεν μπορεί να είμαστε όλοι εναντίον όλων.

Για την πόλη το λέγω, για όλους μας το λέγω, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ζήσει στην αγροτιά, έχει φυτέψει, έχει μαζέψει, ξέρει τι αγώνας και τι κόπος χρειάζεται. Αλλά ας φροντίσομε και τους άλλους, διότι όλοι χειμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες, μέρες και χρόνια».

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech