Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 9 Φεβρουαρίου 2016

Στην υπ’ αριθμ. 7/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Δε συζητήθηκε.

2. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

computer

3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ, εκτυπωτών και φωτοαντιγραφικών έτους 2016». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 54.587,79 ευρώ με το ΦΠΑ.

 4. Επί της προδικαστικής προσφυγής κατά του όρου 16.2.β της διακήρυξης του διαγωνισμού «Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση κόστους λειτουργίας». Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης επί του θέματος ώστε να μεσολαβήσει πληρέστερη ενημέρωση των μελών της Επιτροπής. Η συζήτηση και λήψη απόφασης θα πραγματοποιηθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

 5. Επί των πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής ανοιχτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Καθαρισμό κτιρίων του Δήμου Καλαμάτας έτους 2016». Η Επιτροπή ανέδειξε προσωρινό μειοδότη το Χρήστο Γ. Λαγογιάννη, καθώς προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, δηλαδή 5.077,9935 ευρώ με το ΦΠΑ ανά μήνα.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

P1220691 Medium

 

6. Επί των πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής ανοιχτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια τηλεφωνικού εξοπλισμού για το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας». Από την Επιτροπή αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης η εταιρεία Cosmos Business Systems AEBE έναντι ποσού 23.302,35 ευρώ με το ΦΠΑ, όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 25.018,20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

parking 1

7. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής ανοιχτού επαναληπτικού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια εξοπλισμού συστήματος πάρκινγκ μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) διάρκειας πέντε ετών». Η Οικονομική Επιτροπή ανακήρυξε προσωρινό μειοδότη την εταιρεία AMCO Ολοκληρωμένα Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας ΑΕΒΕ, που προσέφερε έκπτωση 4% επί προϋπολογισμού μελέτης 127.993,8 € µε Φ.Π.Α.

 

ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με την προµήθεια και εγκατάσταση εξοπλισµού συστήµατος πάρκινγκ, για τις ανάγκες λειτουργίας των δύο χώρων στάθµευσης (κεντρικού και βόρειου) που βρίσκονται επί του σκεπασµένου τµήµατος του ποταµού Νέδοντα, θα απλοποιηθεί και θα καταστεί λειτουργικότερη η διαδικασία ελέγχου, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που χρησιμοποιούν τα πάρκινγκ. Η διενέργεια της προµήθειας του εξοπλισµού θα πραγµατοποιηθεί µέσω χρηµατοδοτικής µίσθωσης (leasing) διάρκειας 5 ετών, ενώ περιλαµβάνεται η συντήρηση του εξοπλισµού γι’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Θα υπάρξει, επίσης, εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς με την υλοποίηση του συστήµατος θα απαιτείται η απασχόληση µόνο ενός δηµοτικού υπαλλήλου τις ώρες αιχµής στο χειροκίνητο ταµείο του κεντρικού parking.

Το σύστηµα αυτοµατοποίησης χώρων στάθµευσης περιλαµβάνει τερµατικά εισόδου και εξόδου, µπάρες, κάµερες αναγνώρισης, χειροκίνητο και αυτόµατα ταµεία (µηχανήµατα πληρωµής) και αναγνώστες καρτών. Το σύνολο του εξοπλισµού θα είναι καινούργιο και αµεταχείριστο.

8. Κοστολόγηση υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα. Εγκρίθηκε.

9. Συγκρότηση επιτροπών. Εγκρίθηκε.

 

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech