Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Διπλάσιοι από πέρυσι οι αθλητές στον 3ο ποδηλατικό γύρο Αρφαρά-Πήδημα

Με μεγάλη επιτυχία και με κατά 100% αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με πέρυσι, διεξήχθη ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. Έλαβαν μέρος 235 ποδηλάτες έναντι 120 πέρυσι και 78 πρόπερσι, μέλη σωματείων από όλη την Ελλάδα, που μετείχαν σε επιμέρους αγωνίσματα όλων των ηλικιών και κατηγοριών, με βαθμολογική αξία.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο ΣΠΟΚ «Ευκλής» Καλαμάτας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Γυναικών-Ανδρών-Νέων-Μάστερς (ΠΕΠΑ) – ΟΠΕΝ (19-35 ετών, 35 ετών και άνω).
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη: Πήδημα – Αριοχώρι - Άγιος Κωνσταντίνος - Αρφαρά.
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας επιδόθηκε μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο. Οι απονομές έγιναν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού και στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση» προσέφερε φαγητό σε όλους τους αθλητές και όσους μετείχαν.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech