Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Βελτίωση των οδών που θα συνδέουν την Καλαμάτα με τον περιμετρικό δακτύλιο

Σε βελτίωση των οδών που θα συνδέουν την Καλαμάτα με τον περιμετρικό δακτύλιο θα προχωρήσει στο προσεχές διάστημα ο Δήμος. Ο περιμετρικός δακτύλιος Καλαμάτας, που αποτελεί την απόληξη του αυτοκινητοδρόμου, αναμένεται να παραδοθεί σε χρήση το Σεπτέμβριο του 2016 και είναι αναγκαίο να εξασφαλισθεί η ομαλή έξοδος και είσοδος των οχημάτων σε αυτόν, σε όλη την έκταση της πόλης, μέσω των οδών που θα συνδέουν την Καλαμάτα με τον περιμετρικό.

Ο Δήμαρχος ανέφερε, σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, ότι το υπουργείο Υποδομών θα χρηματοδοτήσει το Δήμο Καλαμάτας για τη βελτίωση των οδών που θα συνδέουν την Καλαμάτα με τον περιμετρικό. Όλοι οι δρόμοι πρόσβασης προς τον περιμετρικό, όπως η Βασιλέως Γεωργίου, η Αθηνών, η Λαιΐκων, η Αρτέμιδος, χρειάζονται βελτίωση.

Επίσης, ο Δήμος προετοιμάζεται ώστε να αλλάξουν εγκαίρως δεκάδες πινακίδες, οι οποίες θα δείχνουν κατεύθυνση διαφορετική προς Αθήνα, από εκείνη την οποία δείχνουν σήμερα.

Ήδη η Υπηρεσία του Κυκλοφοριακού ασχολείται με το ζήτημα, δίδοντας προτεραιότητα στην οδό Αθηνών και στον κόμβο, ο οποίος θα τη συνδέει μέσω οδικού τμήματος με τον περιμετρικό, βορείως του εργοστασίου Καρέλια.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech