Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή του Τελωνείου

Σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, ο Διευθυντής του Τελωνείου Καλαμάτας Ιωάννης Κάββουρας επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την απομάκρυνση των κατασχεθέντων πλοίων, τα οποία βρίσκονται στο λιμένα Καλαμάτας. Ο τελώνης γνωστοποίησε ότι το πλοίο "Genc 3" απομακρύνεται εντός του Mαρτίου, ενώ το "Mesogio" θα βγει σε δημοπρασία. Tα δύο μικρότερα σκάφη θα οδηγηθούν σε αποθήκευση και με τη διαδικασία της καταστροφής θα απομακρυνθούν από τον ΟΔΔΥ. Το ρυμουλκό έχει εκποιηθεί και αναμένεται και αυτού η απομάκρυνση εντός του Μαρτίου. Με τον τρόπο αυτό θα απελευθερωθεί σημαντικό τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας για τη διακίνηση φορτίων, που δεν ήταν δυνατή στα σημεία, στα οποία βρίσκονται τα εν λόγω πλοία.
Ο Δήμαρχος ζήτησε από το διευθυντή του Τελωνείου να βοηθήσει όσον αφορά στην παροχή έγκρισης για την όδευση του ποδηλατοδρόμου που θα έρχεται από τη μαρίνα, επί των κυβόλιθων στο κρηπίδωμα νότια του τελωνείου.
Ακόμη, συζητήθηκαν και διευθετήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την υδροδότηση και αποχέτευση του κτηρίου, στην πίσω πλευρά του Τελωνείου, που μετασκευάζεται για τη στέγαση της Χημικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, καθώς επίσης και για την τοποθέτηση των κλιματιστικών και του εξαερισμού στην ταράτσα του Τελωνείου. Η είσοδος της Χημικής Υπηρεσίας θα βρίσκεται έμπροσθεν του Τελωνείου. Τη σχετική εργολαβία εκτελεί ο Δήμος Καλαμάτας, σε εφαρμογή προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την απόκτηση από το Δήμο κατασχεθέντων οχημάτων, που βρίσκονται στο Τελωνείο.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech