Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ο Δήμαρχος στην Τρίπολη σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου

Ο Δήμαρχος μετέβη σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στην Τρίπολη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη νωρίς το απόγευμα. Η συνάντηση αφορά στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Μετά την πρόκρισή της στο δεύτερο γύρο προεπιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, η Καλαμάτα πρέπει να έχει δίπλα της ολόκληρη τη νότια Πελοπόννησο, όλες τις πόλεις που απέχουν πλέον μισή ώρα απ’ αυτήν, όπως η Τρίπολη, η Σπάρτη και φυσικά όλη η Μεσσηνία. Η Καλαμάτα συμφωνεί να υπάρχει εξακτίνωση των εκδηλώσεων και τα καλά που θα φέρει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα να διαχυθούν σε όλη τη νότια Πελοπόννησο. Ο Δήμαρχος μεταβαίνει στον Περιφερειάρχη με αυτές τις θέσεις και με αίτημα τη συνδρομή πάση δυνάμει της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην προσπάθεια η οποία γίνεται από την Καλαμάτα, γιατί αυτό θα έχει θετικό αντίκρισμα γενικότερα.

Το δεύτερο θέμα που θα συζητηθεί, θα είναι το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Πρέπει με αμοιβαίες υποχωρήσεις να λήξει αυτή η υπόθεση, η οποία κρατάει την Πελοπόννησο σε ομηρία επί 30 χρόνια. Ήρθε ο κατάλληλος καιρός, ώστε συνεννοούμενοι να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτήν την κατάσταση.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech