Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συνάντηση Δημάρχου και Περιφερειάρχη

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στο Διοικητήριο, με την παρουσία αιρετών της Αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών στελεχών και από τις δυο πλευρές. Αντικείμενό της ήταν η επίλυση τεχνικών ζητημάτων εν όψει της αποκατάστασης του ανενεργού ΧΑΔΑ στη Μαραθόλακκα. Τα τεχνικά ζητήματα συνίστανται κυρίως στην ταυτόχρονη λειτουργία των μηχανημάτων προσωρινής διαχείρισης και στην αποκατάσταση του ανενεργού ΧΑΔΑ.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία και, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι μετά την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στο Ασπρόχωμα και κυρίως εκείνου στα Γιαννιτσάνικα, όπου ο χώρος παραδόθηκε σε συλλόγους μηχανοκίνητου αθλητισμού, η αποκατάσταση του τρίτου και τελευταίου ΧΑΔΑ θα επισφραγίσει το τέλος της άναρχης απόρριψης απορριμμάτων στο Δήμο Καλαμάτας.

Οι ΧΑΔΑ πρέπει να αποκατασταθούν ταχύτατα στην Πελοπόννησο και η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, έστω και ατελώς, πρέπει να διευκολυνθεί και ενισχυθεί μέχρι να υπάρξει οριστική λύση του προβλήματος.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και Αντιπεριφερειάρχες επισκέφθηκε τη Μαραθόλακκα.

dhmarxos-me-tatouli-teliki.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech