Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ανάδοχος για το έργο διαχείρισης ομβρίων από Θουρία προς Καλαμάτα

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών - Νέας Εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας Α΄ φάση (τμήμα από Θουρία έως Νοσοκομείο)», με προϋπολογισμό 2.952.000 € με τον ΦΠΑ.

Συμμετείχαν 12 εργολήπτες, ενώ είχαν λάβει τεύχη δημοπράτησης 40 και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Χρονόπουλος ΑΤΚΕΕ, που προσέφερε έκπτωση 53,50%.
Υπενθυμίζεται ότι η πίστωση, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Καλαμάτας, διατέθηκε από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο ορισμός της ΔΕΥΑΚ ως δημοπρατούσας αρχής, διευθύνουσας υπηρεσίας και προϊσταμένης αρχής για την πραγματοποίηση αυτού του έργου αντιπλημμύρισης.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το οποίο θα λύσει το πρόβλημα της διαχείρισης των ομβρίων από τη Θουρία μέχρι το Ασπρόχωμα περίπου. Το έργο αυτό θα συναρτηθεί με ανάλογη εργολαβία για τη Νέα Είσοδο, η πραγματοποίηση της οποίας προωθείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε με τον τρόπο αυτό να καταλήγουν τα νερά της βροχής στον ποταμό Νέδοντα.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech