Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Στο Δημαρχείο διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο τα διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Χατζησταύρου, Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Επιχειρηματικών Πιστοδοτήσεων, με έδρα την Πάτρα, ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, relationship manager στην ίδια υπηρεσία και ο Πάρις Στεφανίδης, διευθυντής του κεντρικού καταστήματος (220) Καλαμάτας.

Ο Δήμος Καλαμάτας καταθέτει, κατόπιν διαγωνισμού, τα ταμειακά του διαθέσιμα στην Εθνική Τράπεζα και μεταξύ των δύο πλευρών έχει αναπτυχθεί καλή συνεργασία.
Ο Δήμαρχος υπενθύμισε ότι στο παρελθόν η Εθνική Τράπεζα έχει σταθεί αρωγός προς το Δήμο Καλαμάτας, όπως με τη δωρεάν εκπόνηση μελέτης εκ μέρους της θυγατρικής της εταιρείας Planet για την αξιοποίηση του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, επί Διευθύνοντος Συμβούλου Αλεξάνδρου Τουρκολιά, καθώς και με την προσφορά πυροσβεστικών οχημάτων μετά τις πυρκαγιές του 2007 επί Διοικήσεως Θεόδωρου Καρατζά.
Συζητήθηκαν τρόποι εμβάθυνσης της συνεργασίας αυτής και τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στο Δήμαρχο ότι μετά τη μεταφορά των Υπηρεσιών του Δήμου στο νέο Δημαρχείο, θα λειτουργήσει στην περιοχή αυτή ένα νέο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

DSCN9959_Medium.JPGDSCN9961_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech