Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ολοκληρώθηκαν ημερίδες ενημέρωσης στ' Αρφαρά

Με την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2016, στη δημοτική αίθουσα Νιαρχαίϊκο Λιοτρίβι, στ' Αρφαρά, με θέμα «Tο αγαθό της ασφάλειας και το έγκλημα της ανασφάλειας», έκλεισε ο προγραμματισμένος κύκλος διαλέξεων Νοεμβρίου 2015 - Ιουνίου 2016 της Πρωτοβουλίας Επικοινωνίας Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών. Σε σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρονται εν είδει απολογισμού τα εξής:

«Ήταν έκφραση αγωνίας για πνευματική και πολιτιστική, με πρακτικό ενδιαφέρον, κίνηση στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών, στη βάση της συμμετοχικότητας, του διαλόγου, της ελεύθερης κατάθεσης απόψεων, ιδεών και προβληματισμών, χωρίς αποκλεισμούς, με τη δέσμευση αποφυγής κομματικών διαξιφισμών και εντάσεων.
Η Οργανωτική Επιτροπή, με αίσθημα ευθύνης, προσπάθησε ώστε οι συναντήσεις - ημερίδες να είναι ποιοτικές, οι ομιλίες ενδιαφέρουσες, να υπάρχει τήρηση του χρονοδιαγράμματος και κυρίως προσέλευση κοινού όλου του ηλικιακού φάσματος, από κάθε κοινότητα και φορέα της ευρύτερης περιοχής.
Τα θέματα στα οποία αναφερθήκαμε, ήταν πολυποίκιλα, θεωρητικά αλλά και με ενδιαφέρον για την καθημερινότητα των δημοτών.
Συγκεκριμένα, μιλήσαμε για το πρόβλημα των εξαρτήσεων, την παιδεία, την τοπική ιστορία, την ψυχική υγεία, την ανάπτυξη, τα προγράμματα ΕΣΠΑ, την ασφάλεια του πολίτη.
Εκ του αποτελέσματος, κρίνεται ότι η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές, το ευρύ κοινό, καθώς και όλους που συμμετείχαν και στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο την εξαιρετική επιτυχία του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος.
Στόχος μας είναι η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να εξελιχθεί, εμπλουτίζοντάς την με νέες δράσεις και ιδέες για την περίοδο Οκτωβρίου 2016 – Ιουνίου 2017.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αναστάσιος Μπούρας - Αναστασία Μπελογιάννη - Κωνσταντίνος Νιάρχος».

Συμμετείχαν και στήριξαν: Δήμος Καλαμάτας, Λύκειο Αρφαρών, Γυμνάσιο Αρφαρών, Δημοτικό Σχολείο Αρφαρών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Αρφαρών, Πολιτιστικός Σύλλογος « Η Αναγέννηση», Σύλλογος Κυριών Αρφαρών, «Αστέρας» Αρφαρών, Εφημερίδα «Ηχώ των Αρφαρών», Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών, Διεθνές Κέντρο Φιλοσοφίας της Ιστορίας και του Πολιτισμού, Πολιτιστικός Σύλλογος Βελανιδιάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Βρομόβρυσης «O Αθανάσιος Δαγρές», Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρίλου «Ο Αναγνωσταράς», Πολιτιστικός Σύλλογος Πηδήματος, Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φίλοι του Παμίσου».

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech