Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Εγκρίθηκε ο ΠΕΣΔΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ήπειρο

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου ενέκρινε στη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2016 το αναθεωρημένο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Ηπείρου. Η διαχείριση απορριμμάτων θα γίνει μέσω ΣΔΙΤ.

Μπορείτε εδώ να δείτε ρεπορτάζ της εφημερίδας των Ιωαννίνων «Πρωινός Λόγος» της 12ης Ιουλίου 2016, στο οποίο μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής: «Όσον αφορά το κόστος για τα παραδιδόμενα απορρίμματα στο εργοστάσιο, αυτό θα φτάνει στα 40,9 ευρώ τον τόνο».
Μπορείτε εδώ να δείτε την τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Όλγας Γεροβασίλη, Κυβερνητικής Εκπροσώπου αλλά και Περιφερειακής Συμβούλου Ηπείρου.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου στις 8 Ιουλίου 2016, «το έργο της προμήθειας εξοπλισμού για τη δημιουργία Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Ηπείρου, δημοπρατείται με ηλεκτρονικό διαγωνισμό με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.322.500 ευρώ και ο διαγωνισμός διεξάγεται βάσει της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας και των ΦΟΔΣΑ Ηπείρου. Η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας (άνοιγμα προσφορών), σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Οικονομίας, θα γίνει μετά την οριστική ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την επιλογή Τεχνικού Συμβούλου για το έργο "Δίκτυο Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)" προϋπολογισμού 234.945,90 ευρώ».

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech