Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Πολύ συμφέρουσες αγορές και διασκέδαση στην 4η Λευκή Νύχτα!

Πολύ συμφέρουσες αγορές πραγματοποιούν στην Καλαμάτα χιλιάδες κόσμου, στην 4η Λευκή Νύχτα. Πολίτες από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο κι ακόμη παραπέρα, διασκεδάζουν στο πλέον εμπορικό τμήμα της πόλης και στο Ιστορικό Κέντρο, ενώ τα καταστήματα προσφέρουν θαυμάσια εμπορεύματα, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας προσφορές ακόμη και στις νέες collection.

a leukinuxta 7 Medium

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, ανέφερε τα εξής: «Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης, η Δημοτική Αρχή προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις για την οικονομική στήριξη του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, δηλαδή για την οικονομική ευρωστία.

a leukinuxta 8 Medium

Είμαστε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την ανταπόκριση των χιλιάδων λαού από διάφορες περιοχές, αυτές τις ώρες, που βρίσκονται στην πόλη ψωνίζοντας και διασκεδάζοντας. Τα χαρούμενα πρόσωπά τους μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.
Η Λευκή Νύχτα είναι, πλέον, θεσμός για την πόλη μας. Πρόκειται για την καλύτερη Λευκή Νύχτα που γίνεται σε ολόκληρη τη χώρα και σε αυτό συμφωνούν όλοι.
Ευχαριστώ θερμά όσους αυτές τις ώρες εργάζονται για την οργανωτική επιτυχία του θεσμού: την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας, όλη την οργανωμένη πόλη».

Leuki Nuxta 1 2 Medium

Σημειώνεται ότι για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης, ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάσθηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Αστικού ΚΤΕΛ και κρατικών Υπηρεσιών.

a leukinuxta 13 Medium

Το κέντρο της Καλαμάτας έχει αποδοθεί στους πεζούς, πολλά καταστήματα προσφέρουν κεράσματα και οι επαγγελματίες ανά περιοχές διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις» στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και στο Ιστορικό Κέντρο.
Η Λευκή Νύχτα θα συνεχισθεί μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής 28 Αυγούστου, με κατάρρευση των τιμών στα καταστήματα και ολονύκτια διασκέδαση!

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech