Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Σύσκεψη για τον περιμετρικό Καλαμάτας την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Σε συνέχεια της χθεσινής, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, με συμμετοχή εκπροσώπων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Δήμου Καλαμάτας και εκπροσώπων του Υπουργείου Υποδομών, καθώς και των ιδιοκτητών γης, με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων που συνδέονται με ιδιοκτησίες στον κόμβο της οδού προς Σπάρτη του περιμετρικού Καλαμάτας. Από την κατάληξη των συζητήσεων φαίνεται ότι το θέμα οδηγείται σε λύση. Ανάλογη ήταν η εξέλιξη από τη χθεσινή σύσκεψη και για τον κόμβο της Αρτέμιδος.

Την Καλαμάτα ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τεχνική αρτιότητα του περιμετρικού, γι' αυτό και ο Δήμος παρεμβαίνει και προσπαθεί να υπάρξει συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες για την παράδοση - χωρίς ζημία τους - της αναγκαίας έκτασης από τις ιδιοκτησίες τους, ώστε το έργο να γίνει άρτιο.
Το Υπουργείο Υποδομών δηλώνει κατηγορηματικά πως όπου υπάρχουν προβλήματα με ιδιοκτησίες, το έργο θα προχωρήσει έστω και με τεχνικές ατέλειες και οι απαλλοτριώσεις θα αρθούν. Αν συμβεί αυτό, θα είναι μεγάλη ζημιά για το έργο και για την πόλη.
Οι προσπάθειες για συνεννόηση και για την κατασκευή του περιμετρικού με άρτιο τρόπο θα συνεχιστούν και πρέπει τα ζητήματα να έχουν επιλυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, διότι το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech