Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 30 Αυγούστου 2016

Στην 38η/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Διενέργεια ανοικτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός ισογείου καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Αριστομένους 6 στην Καλαμάτα, του κληροδοτήματος «Λυκούργου Σκιά». Αναφορικά με την εκμίσθωση ισογείου καταστήματος εμβαδού 14,21 τετρ. μέτρων, με πατάρι ίδιας επιφάνειας, στην οδό Αριστομένους 6, πλειοδότρια αναδείχθηκε η Αγγελική Λεωτσάκου, που προσέφερε μηνιαίο ενοίκιο 714 ευρώ.
2. Αποδοχή δωρεάς ενός φωτοτυπικού μηχανήματος για τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας. Έγινε αποδεκτή.
3. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
4. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού και προμήθεια λοιπών ειδών υγιεινής & καθαριότητας, έτους 2016». Έγινε αποδεκτή η εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού, για την προμήθεια των ειδών από διάφορες εταιρείες και επαγγελματίες, με κριτήριο τη χαμηλότερη ανά είδος προσφορά.

 

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΘΟΝΩΝ

ypologistes

5. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υπολογιστών και οθονών για το Δήμο Καλαμάτας». Προσωρινή μειοδότρια αναδείχθηκε η εταιρεία HIPAC ΑΕΒΕ, με προσφορά ύψους 43.517,80 ευρώ με το ΦΠΑ, έναντι προϋπολογισμού 50.592 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ο Δήμος Καλαμάτας θα προμηθευθεί 60 υπολογιστές, 25 οθόνες και έναν φορητό.

6. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του κανονικού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Δήμου Καλαμάτας, έτους 2016-2017» και επί των ενστάσεων κατά του πρακτικού αυτού. Έγιναν δεκτές οι ενστάσεις του Ιωάννη Κούμπλα και της εταιρείας Αφεντάκη Αιμιλία και Σία ΕΕ και ο διαγωνισμός θα συνεχισθεί με την αποσφράγιση των προσφορών του Ιωάννη Κούμπλα, της Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Έτοιμων Γευμάτων και της Αφεντάκη Αιμιλία και Σία ΕΕ.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ

dekatiano

7. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του κανονικού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια σάντουιτς». Απερρίφθη η συμμετοχή αμφοτέρων των εταιρειών που είχαν καταθέσει προσφορές. Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε, σύμφωνα με όσα ο νόμος ορίζει, να εισηγηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο την απευθείας ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση.
8. Παράταση ισχύος των προσφορών του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση κόστους λειτουργίας». Εγκρίθηκε η εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού να ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό η αποδοχή παράτασης ισχύος των προσφορών τους μέχρι την 13η Μαρτίου 2016.
9. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech