Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η έκθεση των Γερμανών αρχιτεκτόνων

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, επισκέφθηκε την Καλαμάτα αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αρχιτεκτόνων Βάδης - Βυρτεμβέργης, το οποίο εδρεύει στη Στουτγάρδη Γερμανίας, όπως είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον Frank Edelmann, Δήμαρχο του Steinach im Kinzigtal Γερμανίας και συντονιστή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κατ' εντολήν του Υφυπουργού Hans-Joachim Fuchtel, σε συνάντηση των δύο Δημάρχων το Μάιο φέτος.

Σκοπός είναι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με θέματα αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων και ανάδειξης της ομορφιάς της Καλαμάτας, μέσω έργων που θα περιλαμβάνουν λύσεις απλές, συμβατές με την πόλη και το φυσικό περιβάλλον και όχι μεγάλου κόστους.
Ο Δήμος Καλαμάτας παρέλαβε πρόσφατα έκθεση (μπορείτε να τη δείτε εδώ), με την οποία γίνονται συγκεκριμένες προτάσεις και, μάλιστα, περιλαμβάνεται η εισήγηση διεξαγωγής Πολεοδομικού Εργαστηρίου στην Καλαμάτα. Η ομάδα των Γερμανών αρχιτεκτόνων αναφέρεται στην επάνοδό της, την οποία ο Δήμος Καλαμάτας επιζητεί, καθώς επιθυμεί την άποψη των Γερμανών επιστημόνων για την ανάπτυξη της Καλαμάτας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech