Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδρίασε στις 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνήλθε στην υπ' αριθμ. 11/2016 συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Έγκριση εισόδου – εξόδου οχηµάτων επί της οδού Καππαδοκίας, εκτός σχεδίου, στην περιοχή Μπουρνιάς, για τη νοµιµοποίηση βιοµηχανικού κτηρίου. Εγκρίθηκε.
2. Παραχώρηση ειδικής θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ. Αποσύρθηκε, διότι η ενδιαφερόμενη κατέθεσε αίτηση, με την οποία ακύρωνε την αρχική.
3. Προέγκριση ίδρυσης επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για τρεις επιχειρήσεις αναψυχής - μαζικής εστίασης στις περιοχές των Τοπικών Κοινοτήτων Άνθειας, Σπερχογείας και Ασπροχώματος (οικισμός Καλαμίου). Εγκρίθηκε.
4. Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εγκρίθηκε.
5. Συμπλήρωση του άρθρου 24 του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας σχετικά με τη χρήση πινακίδων πληροφόρησης Δήμου Καλαμάτας (εκτός ημερησίας διατάξεως). Σκοπός είναι η θέσπιση κανόνων σε ό,τι αφορά στη χρήση των πινακίδων πληροφόρησης του Δήμου Καλαμάτας από φορείς, κόμματα, μουσικούς συλλόγους, θεατρικά σχήματα κ.λπ. για την προβολή τους. Εγκρίθηκε.

pinakides-pliriforisis 2

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εγκατασταθεί έξι πινακίδες πληροφόρησης σε επιλεγμένες θέσεις του αστικού ιστού.
Ο ωφέλιμος χώρος κάθε πινακίδας είναι 1,5 μέτρο καθ' ύψος και 1,05 μέτρο κατά πλάτος, οι δε πινακίδες εγκαθίστανται σε διάταξη ισόπλευρου τριγώνου, ώστε να προσφέρουν θέαση από όλες τις πλευρές.
Για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του μέτρου θα τοποθετηθούν πινακίδες πληροφόρησης και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech