Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 9 Σεπτεμβρίου 2016

Στην 40ή/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήµου Καλαµάτας, την Παρασκευή 9 Σεπτεµβρίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, ως ακολούθως:

1. Αναµόρφωση δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2016. Δε συζητήθηκε.
2. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2016. Δε συζητήθηκε.
3. Παράταση συµβάσεων προµήθειας τροφίµων. Εγκρίθηκε και για διάστημα το πολύ 2 μηνών ή εναλλακτικά μέχρι εξαντλήσεως των ποσοτήτων, από τους έως τώρα προμηθευτές για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών και του Δημοτικού Παντοπωλείου. Εάν επέλθει ολοκλήρωση της νέας διαγωνιστικής διαδικασίας, οι παρατάσεις παύουν να ισχύουν.
4. Έγκριση Αποφάσεων ∆ηµάρχου περί απευθείας ανάθεσης εργασιών καθαρισµού. Εγκρίθηκαν όσον αφορά στον καθαρισμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και των γραφείων του Kalamata21.
5. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας (επαναληπτικής) ανοιχτής δηµόσιας πλειοδοτικής δηµοπρασίας για την εκµίσθωση ισογείου καφέ – αναψυκτηρίου µε την ακάλυπτη έκτασή του, εντός του χώρου του Κεντρικού Σιδηροδροµικού Σταθµού Καλαµάτας. Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε διαγωνισμό άγονο. Ο διαγωνισμός θα επαναπροκηρυχθεί άμεσα με χαμηλότερο μίσθωμα.
6. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.
7. Επί των πρακτικών (1ο & 2ο) της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις διαφόρων δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων» (εκτός ημερησίας διατάξεως). Προσωρινός μειοδότης ανεδείχθη ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο οποίος προσέφερε έκπτωση 14%, επί έργου με προϋπολογισμό 85.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Πρόκειται για έργο, μέσω του οποίου προβλέπονται παρεμβάσεις στην οδό Ελύτη και στην οδό Καζαντζάκη στα Λαίϊκα, σε οδό κάθετη στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης στην Άνθεια, σε οδό από την πλατεία της Άνω Αμφείας προς πρώην Άσυλο Ανιάτων, στις οδούς Κούσκουρη και Αγίου Ραφαήλ στη Βέργα, καθώς και σε οδό νοτιοδυτικά της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, στον Άγιο Φλώρο, πλησίον του ποδηλατοδρόμου (κατασκευή νέου δρόμου). Οι παρεμβάσεις αφορούν σε επιφάνειες συνολικού εμβαδού 5.133,50 τετρ. μέτρων.

8. Εισήγηση για τη διόρθωση πρακτικών διαγωνισμού και κατακυρωτικής απόφασης 288/2016 Οικονομικής Επιτροπής. Η διόρθωση αφορά σε παραδρομή στα πρακτικά ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο: «Επισκευές μονώσεων σχολείων». Εγκρίθηκε και προσωρινός μειοδότης παραμένει η εταιρεία Τσερπές - Κωτσάκης - Παπαδέας ΟΕ, που προσέφερε μέση έκπτωση 57% επί προϋπολογισμού 55.000 ευρώ.
Οι παρεμβάσεις επισκευών και ανακατασκευών των μονώσεων αφορούν στα σχολεία: πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο, Γυμνάσιο Αρφαρών, 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαμάτας, Δημοτικό Σχολείο Σπερχογείας και όπου αλλού παραστεί άμεση ανάγκη.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech