Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Σεμινάριο ασφαλούς χρήσης αλυσοπρίονου σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας

Σεμινάριο ασφαλούς χρήσης αλυσοπρίονου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 4 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας της πιστοποιημένης εθελοντικής οργάνωσης Πολιτικής Προστασίας «Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών» σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας, θα παρακολουθήσουν μέλη εθελοντικών ομάδων (ΟΑΚ, ΓΑΙΑ), καθώς και χρήστες αλυσοπρίονου από τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου του Δήμου Καλαμάτας. Μετά από τη θεωρητική εκπαίδευση θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση στο χώρο της ΟΑΚ στην Νέα Είσοδο.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν ποια είναι η σωστή και ασφαλής χρήση των αλυσοπρίονων κατά την εργασία, αλλά και ποια ακόμα μέτρα μπορούν να λάβουν για να αυξήσουν το επίπεδο της προσωπικής τους ασφάλειας (π.χ. εξοπλισμός ασφαλείας, ενδύματα με προστασία).

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από την εταιρεία ANDREAS STIHL Μονοπρόσωπη Α.Ε., με την συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ, και συγκεκριμένα των πυροσβεστών/εκπαιδευτών κ.κ. Νίκου Τσιπλακίδη και Ηλία Σγουράκη, ενώ θα παραβρίσκονται και στελέχη του τεχνικού τμήματος της STIHL.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech