Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Δημόσια φανερή και μειοδοτική διαδικασία για τη μίσθωση ιδιωτικών ακινήτων

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας διακηρύσσει δημόσια φανερή προφορική και μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ιδιωτικών ακινήτων στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Στέγαση & Επανεξέταση" για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του.

Οι προσφερόμενες κατοικίες πρέπει να πληρούν σωρευτικά τα ακόλουθα :

Τα ακίνητα που θα μισθωθούν, πρέπει να βρίσκονται  εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος  της Καλαμάτας, να διαθέτουν βασικές υπηρεσίες ύδρευσης, ηλεκτροδότησης , θέρμανσης  και  είναι τα ακόλουθα: 

1.Γκαρσονιέρες δέκα οκτώ (18), 

2.Δυάρια ένα (1) &  

3.Τριάρια ένα (1) 

Η ενοικίαση διαμερισμάτων στη ίδια πολυκατοικία ή στο ίδιο συγκρότημα, επιτρέπεται σε ποσοστό μέχρι 10% του συνόλου των ωφελουμένων.

Η διάρκεια της  μίσθωσης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης μεταξύ του ιδιοκτήτη-εκμισθωτή κάθε ακινήτου, του  ωφελούμενου του Προγράμματος και του Δήμου Καλαμάτας ως εγγυητή μέχρι την λήξη του προγράμματος 30-09-2016 με δυνατότητα νέας ανανέωσης της σύμβασης  εάν το πρόγραμμα συνεχισθεί .

Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί από τη δημοπρασία, θα καταβάλλεται  στο λογαριασμό του  κάθε ιδιοκτήτη από το Δήμο Καλαμάτας με ένταλμα πληρωμής,  ανά τρίμηνο, στο τέλος κάθε τριμηνιαίας.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δυο φάσεις και απαραιτήτως σύμφωνα με τους όρους της   448 /01-12-2015 πράξης Οικονομικής Επιτροπής και της Διακήρυξης.

Στην πρώτη φάση πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής έως και την 28η Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ.

Η αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη με τον φάκελο δικαιολογητικών που αναφέρονται στο άρθρο 2 της διακήρυξης θα πρωτοκολληθεί στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Καλαμάτας (Αριστομένους 28 & Διοικητήριο).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση γραμμένη στην Ελληνική Γλώσσα και θα περιλαμβάνει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, το ΑΦΜ του, την ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας και την αναλυτική περιγραφή του προς εκμίσθωση ακινήτου που θα τεθεί υπόψη της Επιτροπής εκτίμησης  ακινήτων .

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, Τμήμα Εποπτείας Ελέγχου & Ισότητας  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση: Διοικητήριο, Τηλέφωνο: 2721361834 & 2721361858.

Παρακάτω παρατίθενται τα συνοδευτικά έγγραφα:

1. Περίληψη διακήρυξης

2. Διακήρυξη Δημοπρασίας

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech