Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων & παροχή φρέσκου γάλακτος στους δικαιούχους υπαλλήλους έτους 2017-2018

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Διακηρύσσει ότι θα διεξαχθεί Ηλεκτρονικός Δημόσιος Ανοιχτός Διεθνής
Διαγωνισμός άνω των ορίων για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2017-2018» προϋπολογιζόμενης δαπάνης 230.462,79
€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13% και 24%, με δικαίωμα προαίρεσης μέχρι 15% στην συνολική ποσότητα για τις ανάγκες για το φρέσκο γάλα των δικαιούχων υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας συνολικού ποσού 8.401,78 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 13%, άρα η αξία της υπό ανάθεση σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 238.864,57.

     Κριτήριο κατακύρωσης, ορίζεται για τα είδη: ελαιόλαδο, είδη κρεοπωλείου, είδη ιχθυοπωλείου, είδη οπωροπωλείου ήτοι φρούτα και λαχανικά το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) ανά ομάδα στην νόμιμα διαμορφούμενη τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσής του όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της Δ/νσης Ανάπτυξης τμήμα εμπορίου & τουρισμού Περιφερειακής ενότητας Ν. Μεσσηνίας.

 

Για τα υπόλοιπα είδη καθώς και για το φρέσκο γάλα των υπαλλήλων η κατακύρωση θα γίνει σε προμηθευτή (ή προμηθευτές) που θα προσφέρουν τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος.

 

       Προσφορές που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα είδη κάποιας ομάδας (αυτό αφορά τις ομάδες για τις οποίες κριτήριο κατακύρωσης είναι το ποσοστό έκπτωσης) θα απορρίπτονται ως προς τη συγκεκριμένη ομάδα.    

 

       Κάθε προσφορά συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό [2,00% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς Φ.Π.Α.].Σε περίπτωση που ο προσφέρων δεν συμμετέχει στο σύνολο των ομάδων του διαγωνισμού αλλά σε μέρος αυτού η εγγύηση θα πρέπει να καλύπτει το προβλεπόμενο ποσοστό της αξίας των ομάδων που προβλέπονται από τη διακήρυξη η δε κατακύρωση περιορίζεται στα είδη που καλύπτονται από την εγγύηση.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, με αριθμό συστήματος 44039, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 16/08/2017 και ώρα 15:00μ.μ. και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την 22/08 /2017 και ώρα 10 :00 π.μ., μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.

την περίληψη-διακήρυξη-μελέτη θα την δείτε εδώ

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech