Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση της μελέτης και των Τεχνικών Προδιαγραφών της, της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο «Δράσεις προληπτικής ιατρικής στα Καρδιαγγειακά προβλήματα στο Δήμο Καλαμάτας», συνολικού προϋπολογισμού 1.238.016,00 €

Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση της μελέτης και των Τεχνικών Προδιαγραφών της, της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο «Δράσεις προληπτικής ιατρικής στα Καρδιαγγειακά προβλήματα στο Δήμο Καλαμάτας», συνολικού προϋπολογισμού 1.238.016,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%)

Προσκαλούμε σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση της μελέτης και των Τεχνικών Προδιαγραφών της, της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο «Δράσεις προληπτικής ιατρικής στα Καρδιαγγειακά προβλήματα στο Δήμο Καλαμάτας», συνολικού προϋπολογισμού 1.238.016,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων. Περιλαμβάνονται οι Τεχνικές Προδιαγραφές και η συνολική μελέτη της υπηρεσίας.. Η Διαβούλευση θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα 15 (δέκα πέντε) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημοσίων συμβάσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας (www.kalamata.gr) στο μενού www.kalamata.gr στην διαδρομή :Δήμος ►Ενημέρωση ► Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις.( Πληροφορίες σχετικά με την μελέτη :This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Τα σχόλια για τη διαβούλευση μπορούν να υποβληθούν μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή «Καταχώρηση σχολίου» Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Την μελέτη και τις τεχνικές προδιαγραφές μπορείτε να τις δείτε εδώ

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech