Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας προκηρύσσει διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας & Νομικών Προσώπων, προϋπολογισμού 504.795,44 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Προϋποθέσεις συμμετοχής: Αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2.2 της διακήρυξης. Οι συμμετέχοντες οικονομικοί φορείς, θα καταθέσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσοστού ύψους 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α για τα είδη που θα δώσουν προσφορά. Διευκρινίζεται ότι, το ποσό της προαίρεσης δεν συμπεριλαμβάνεται στην εγγυητική επιστολή συμμετοχής.
Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ως εξής:
Ελαιόλαδο, είδη κρεοπωλείου, είδη ιχθυοπωλείου, είδη οπωροπωλείου ήτοι φρούτα και λαχανικά, το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) ανά ομάδα. Για τα είδη παντοπωλείου, η κατακύρωση θα γίνει σε προμηθευτή (ή προμηθευτές) που θα προσφέρουν τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος.
Επισημαίνεται ότι για τα είδη της ομάδας αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο η κατακύρωση θα γίνει σε προμηθευτή που θα δώσει την χαμηλότερη προσφορά για το σύνολο των ειδών της ομάδας.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016. Η ημέρα έναρξης παραλαβής προσφορών είναι η 16/08/2022 και η ώρα έναρξης η 15.00 μ.μ. Η ημέρα λήξης παραλαβής προσφορών είναι η 11/09/2022 και η ώρα λήξης 15.00 μ.μ. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού.

 

Η παρούσα απεστάλη με ηλεκτρονικά μέσα για δημοσίευση στις 11/08/2022 στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
την μελέτη θα την δείτε εδώ, την προκήρυξη-διακήρυξη θα την δείτε εδώ.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech