Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συνοπτικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου για την «ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Γ.Π.Σ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας

διακηρύσσει

με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης:

Μελέτη εντοπισμένων τροποποιήσεων ΓΠΣ Καλαμάτας Δήμου Καλαμάτας

Προϋπολογισμού 74.083,42 Ευρώ (με Φ.Π.Α 24%),

που θα διεξαχθεί σύμφωνα με: τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (Α’ 147)

με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας –τιμής

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 59.744,69 € χωρίς ΦΠΑ (74.083,42 € συμπερι­λαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και περιλαμβάνει τις προεκτιμώμενες αμοιβές των παρακάτω επιμέρους κατηγοριών μελετών:

  1. € για μελέτη κατηγορίας (01) Χωροταξικές και Ρυθμιστικές Μελέτες.
  2. € για μελέτη κατηγορίας (02) Πολεοδομικές και Ρυμοτομικές Μελέτες
  3. € για μελέτη κατηγορίας (20) Μελέτες και Έρευνες Γεωλογικές Υδρογεωλογικές και Γεωφυσικές
  4. € για μελέτη κατηγορίας (27) Περιβαλλοντικές Μελέτες.

και 7.792,79 € για απρόβλεπτες δαπάνες

Η μελέτη χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους και είναι εγγεγραμμένο στον Κ.Α. 40.7413.41 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 (ΦΕΚ Α' 147), όπως αυτός ισχύει κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης Περιληπτικής Διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, στον Ελληνικό τύπο ,στο ενημερωτικό δελτίο - ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε.και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής www.kalamata.gr, καθώς και με τους όρους της Αναλυτικής Διακήρυξης. Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 117 του Ν.4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα συνταχθεί και υποβληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 95 του Ν.4412/2016. Κάθε προσφέρων μπορεί να υποβάλει μόνο μία προσφορά, δεν επιτρέπεται η υποβολή εναλλακτικών προσφορών και δε γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου της σύμβασης.

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής.

Στοιχεία σχετικά με την τεχνική περιγραφή του αντικειμένου της μελέτης δίδονται στο Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής (ημερομηνία διαγωνισμού)των προσφορώνορίζεται η 20/12/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από τις 04 /12/2018 στην ιστοσελίδα http://www.kalamata.gr

Τα έγγραφα της σύμβασης διατίθενται και σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας (2ος Όροφος γραφείο 211). Για την παραλαβή των εγγράφων της σύμβασης, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε είκοσι (20)ΕΥΡΩ, εκτός αν ο ενδιαφερόμενος αναλάβει με δαπάνη και επιμέλειά του την αναπαραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα, να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στα γραφεία της αναθέτουσας αρχής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω στοιχεία και ταχυδρομικά, εφόσον τα ζητήσουν έγκαιρα και εμβάσουν, κατόπιν συνεννόησης με την αναθέτουσα αρχή, πέραν της αναφερομένης σε προηγούμενο εδάφιο δαπάνης και τη δαπάνη της ταχυδρομικής αποστολής τους. Η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει τα ζητηθέντα στοιχεία μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας και χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξη τους στον ενδιαφερόμενο.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην εκπόνηση μελετών των κατηγοριών 1,2 ,20 και 27 και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης, 

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), 

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων. 

Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των σημείων γ) και δ) της παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 4412/2016. Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Η ένωση των φυσικών ή νομικών προσώπων μπορεί να αφορά στην ίδια ή σε διαφορετικές κατηγορίες μελετών.

           

Για το διαγωνισμό και την εκπόνηση της μελέτης ισχύουν οι διατάξεις που ορίζονται στααντίστοιχα άρθρα της οικείας Αναλυτικής Διακήρυξης.

Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής συμμετοχής από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι(6) μήνες

Η έγκριση δέσμευσης πίστωσης έγινε με την υπ’ αρ. πρωτ.42487/20-11-2018(ΑΔΑ 6ΘΘΑΩΕΕ-Ζ0Φ) Απόφαση Δημάρχου για την έγκριση της πολυετούς ανάληψης υποχρέωσης, επειδή η δαπάνη εκτείνεται σε περισσότερα του ενός οικονομικά έτη, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 4 του π.δ 80/2016

     Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 11-12-2018, η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα της σύμβασης, το αργότερο έως την 14-12-2018.

Οι δαπάνες δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο της σύμβασης της μελέτης και θα παρακρατηθούν στην 1η Πιστοποίηση της αμοιβής του.

Πληροφορίες παρέχονται από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας Νίκη Αφαλέα και Κωνσταντίνος Φύκιρης (τηλ. 2721360867 και 2721360795) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Την περίληψη διακήρυξης και τη διακήρυξη θα τις δείτε εδώ

Το Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων θα το δείτε εδώ

Το Τεύχος Προεκτίμησης Αμοιβής θα το δείτε εδώ

Τη Συγγραφή Υποχρεώσεων θα τη δείτε εδώ

Το ΤΕΥΔ σε μορφή pdf θα τo δείτε εδώ

Το ΤΕΥΔ σε μορφή docx θα τo δείτε εδώ

Το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς σε μορφή pdf θα τo δείτε εδώ

Το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς σε μορφή docx θα τo δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech